2016 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

TopBeauty.lt grožio dėžutė 3 LUXURY edition


Siurprizų dėžutės vienas iš populiariausių rinkoje dalykų, aš esu mačiusi prieskonių, eco maisto, apatinių ir t.t. dėžutes. Tačiau einamiausios ir populiariausios - kosmetikos ir grožio dėžutės. Lietuvos rinkoje dėžučių pasiūla jau nėra maža, todėl stengtis yra kur. Galiu pasakyti atvirai, TopBeauty.lt grožio dėžutės nei karto nenuvylė, visada buvo gražios, įdomios ir vertos dėmesio. Šį kartą mano rankose LUXURY edition, labai trumpai pasidalinsiu savo nuomone apie tai ko aš laukiau, ir ką gavau.




Kam skirta LUXURY EDITION grožio dėžutė? Tai kruopščiai atrinkti produktai toms, kurios gyvenime renkasi tik tai, kas geriausia.
Profesionalūs ir prabangūs prekiniai ženklai turėtų sužavėti net tą, kuri save grožio priemonėmis ar grožio dėžutėmis lepina dažnai.
Atrakcijos sąlygos labai paprastos - įsigykite mūsų firminę grožio dėžutę, o mes pažadame kruopščiai atrinkti ir atsiųsti grožio priemonių, kurių vertė ne mažesnė, nei 80.91 EUR.
Kur pirkti: www.topbeuaty.lt
Kaina: 33,99 EUR

Kodėl aš užsakinėju TopBeauty.lt grožio dėžutes? Na nemėgstu aš siurprizų. Taip, dėžutė siurprizas yra be galo gerai, tačiau aš noriu žinoti už ką aš moku pinigus, ko galiu tikėtis, ir TopBeauty.lt  pateikia prie dėžutės aprašymo numatomų brandų, kuriuos galėsiu rasti savo dėžutėje, logotipus. Šį kartą dalyvavo Davines (mano mėgstamiausias plaukų priežiūros ženklas), Kerastase (kas nėra blogai, tai tikrai liukso klasės plaukų priežiūros priemonės), Sigma (Sigma šepetėlius perku pati, todėl tai nereali dovana ir gera investicija), The Beauty Blender (vienintelis dalykas kuri jau turiu, tačiau artėja Kalėdos, padovanosiu draugei, kuri labai seniai norėjo išbandyti), Payot (liukso klasės veido ir kūno priežiūros priemones, neteko bandyti, todėl bet kokia priemonė bus netikėtumas). 
Tik Beauty Blender kaina yra apie 20 EUR, Payot nuo 20 Eur, todėl nemalonių siurprizų nebus tikrai.


Užsakant grožio dėžutes, labai svarbu pirmas įspūdis ir įpakavimas. Atidarius dėžutę pamačiau lapuką su pasisveikinimu ir aprašymų (pagaliau ;-), na o jeigu rimtai, siurprizo jau nenebuvo, norėčiau kad lapukas būtų dėžutės viduje, atidarai, apžiūri, o tik tada perskaitai kas ten tokio. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.

Dėžutė atrodo gražiai ir kokybiškai, tinka dovanai. Ar taip turi atrodyti LUXURY edition dėžutė? Aš manau auksinių pabarstukų šitoje vietoje tikrai nėreikia, bet vėl gi, pasakysiu tik savo nuomonę, man paprastos baltos dėžutės patiko labiau.


Atidarome dėžutę ir matome ką gavome, noriu pabrėžti, kad aprašyme parašyta, jog dėžutės skirtingos, todėl yra tikimybė, kad jūsų dėžutėje yra kitos kosmetikos priemonės.


Aprašymai su kainomis, galima įvertinti vertę, plius perskaityti apie gautas priemones, šitoje vietoje sustoti nenoriu, perrašinėti nei kainų, nei aprašymų irgi.


Kas patiko labiausiai? Sigma mažas rožinis šepetėlis skirtas šešėlių retušavimui, man Sigma šepetėlių gerbėjai ir mylėtojai tai buvo geriausia dovana ever. Aš jau turiu tokį pat mažuliuką, jis gerai atlieka savo darbą, labai švelnus ir kokybiškas. Aš nemanau, kad tai geriausias Sigma šepetėlis, tikrai ne, tačiau Sigma geriausi kainuoja kaip visą dėžutė, o šitas maloni pirmoji pažintis, plius tokį patogu pasiimti su savimi į kelionę arba į kosmetinę.


Kas gali patikti visiems? Tikti visų tipų odai? Teisingai, prausikliai. Būtent toks mano rankose iš Payot, labai geras sprendimas, būtinai išbandysiu ir įvertinsiu. Niekada nieko neturėjau iš Payot, manau tikrai verta išbandyti.


Net ir šitoje vietoje apsidžiaugiau, nes gavau ne tik BB kempinę, bet ir muiliuką. Irgi labai geras sprendimas, nes BB turi visi, o muiliuko neturiu net aš. Aš jau pasakojau bloge, kad turiu aliejinį valiklį kurio plauku šepetėlius ir BB. Teisingai prižiūrint kempines, jos tarnaus žymiai ilgiau, bet tikiu, kad paaiškinti žmonėms tai labai sunku, todėl geras sprendimas perkant BB, gauti ir muiliuką.


Tikriausiai labiausiai apsidžiaugiau dėl Davines pienelio plaukams, kuris tobulas, kuris buvo išnaudotas iki paskutinio lašo, naujo aš nenusiirkau, nes vonioje buteliukų N+1. Nepatikėsit, bet iš karto užtepiau priemonę ant plaukų, plaukai lyg šilkas, tai labai svarbu tam, kad savo plaukai būtų panašūs į prisegamus, būtų lygūs ir nesipūstų.

Na o dabar apie nusivylimą, Kerastase plaukų lakas... Ko tikėjausi? Bet ko iš Kerastse, tik ne plaukų lako. Nors mintyse puikiai suvoki, kad Kerastse priemones turi parinkti profesionalas, kad nėra vieno sprendimo visų plaukų tipo (apart plaukų lako), kad norisi išbandyti daugiau priemonių iš Kerastase, kad mini lako įpakavimą patogu pasiimti su savimi, tačiau noriu kaukių, šampūnų ir aliejų. Bet vertinant dėžutės kainą, kitas gautas priemones, ateina suvokimas, kad tai priedas dovana, dėžutė jau seniai atsipirko, o Kerastase lakas malonus bonusas. Ar galėjo bonusas būti malonesnis? Galėjo, tačiau o jeigu gaučiau plaukų kaukę iš Kerastase riebiems plaukams, kurios tikrai negalėčiau naudoti? tai geriau jau plaukų lakas...



Ką aš noriu pasakyti apibendrinat, tik tiek, kad mane jau nustebinti labai sunku, mačiau viskuo ir labai daug, tačiau grožio dėžutės tai dar naujiena net man, visada laukiu stebuklo, tačiau tokio, kuris tinka ir patinka, nesinori leisti pinigų ir laukti katės maiše. TopBeauty.lt  dėžutės visada gera investicija, jau žiūrint į gamintojų logo galima spręsti pirkti ar ne.

Ar aš dar pirksiu? Tikrai taip, nes tai unikali proga išbandyta tai, ko tikrai nebūčiau pasirinkus testavimui.










SHARE:

2 komentarai

  1. Įpakavimas – tobulas. Vis tobulėja, šaunuoliai!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Net man, grozio dezuciu skeptikei, si dezute patiko! Sakyciau saugi sudetis parinkta. Idomu gal verta mazesniaja nupirkti draugei po eglute...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig