2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Urban Decay F102 - LARGE POWDER


Geros dienos, mano brangieji, šiandien atsikėlus ilgai masčiau, apie ką pasakoti bloge. Taip jau išeina, kad norisi tik apie Urban Decay, nes mano rankose daug naujienų, tobulų šepetėlių makiažui ir  Spectrum paletė. Pradėsime nuo Urban Decay F102 - LARGE POWDER, kuris tikrai yra nuostabus.



F102 - Large Powder
Šepetėlis sausai pudrai
Didelė, teptuko forma leidžia lygiai padengti veidą biria pudra bei sukuria tobulos, be trūkumų odos įvaizdį.
Profesionalios kokybės, nė vieno gyvūno nenuskriaudę šepetėliai saugo ne tik jūsų akis bet ir aplinką. Pagaminti iš perdirbtų plastikinių butelių, be galo švelnių, sintetinių plaukų, kurie puikiai atkartoja natūralių plaukų potėpius. Kitas pliusas: bakterijos nesilaiko ant sintetinių šepetėlių kaip laikytųsi ant natūralaus gyvūno plauko. Taigi šiuos šepetėlius lengviau valyti bei išlaikyti higieniškus.
Kaina: 32,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt






Mano nuomonė:

Jeigu aš anksčiau pastoviai sakydavau, kad geriausi pasaulyje kosmetikos šepetėliai yra Sigma, dabar aš nesu jau tokia tikra. Pagaliau rinkoje atsirado dėmesio verti konkurentai - Urban Decay. Ne, kol kas Sigma E40 aš neišduosiu ir vargu, ar surasiu geresnį šepetėlį šešėlių skaidymui, tačiau gauti UD gražuoliai užkariavo mano širdį. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad šepetėliai be galo stilingi ir gražūs, jie nėra natūralių šerelių, todėl nepraranda savo formos, nėra kaprizingi, gerai plaunasi ir greitai džiūsta. Man be galo patiko šepetėlių formą (siaurėjanti konuso), taip juos laikyti žymiai paprasčiau, jie užima mažiau vietos. Rankenos patogios, metalinės, ant kiekvieno šepetėlio UD logotipas, šepetėlio numeris ir paskirtis. Aš padariau nuotrauka su Sigma Soft Angel šepetėliu, kuris skirtas kontūravimui, logiška, kad LARGE POWDER didesnis ir ilgesnis, tačiau UD kokybė man patiko labiau. Ne, aš nenoriu lyginti dviejų visiškai skirtingų šepetėlių (aš šneku apie šepetėlių paskirtį), tačiau UD turi ir Angel formos šepetėlius.
Kelis žodžius noriu pasakyti apie šepetėlių pasirinkimą, jis milžiniškas. UD šepetėliai nėra super klasikiniai - pudrai, kreminei pudrai, šešėliams, tai ypatingų ir kitokių formų šepetėliai. Ar man patiko? O taip, nežiūrint į tai, kad šepetėlis skirtas pudrai, naudoju jį švelniam kontūravimui (nes prispausta šepetėlio šerelių formą tai leidžia padaryti), kontūras gaunasi natūralus ir nelabai griežtas.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad jau mano mintysi surašyti norimi UD šepetėliai, manau tikrai kelis nusipirksiu pati, nes be galo įdomu išbandyti Optical Blurring, Large Tapered ir LRG Tapered.


PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig