2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

Visos mes IKONOS


Paminate, šnekėjome bloge apie universalias dovanas, kurios tinka bet kam, ir bet kokiai progai. Šiandien jūsų dėmesiui būtent tokia, kurią gavau iš savo draugės. Juk visos mes Ikonos, tik ne visos apie tai žinome. Na žinojimas tai vienas, o rankų apsauga žiemos metu visai kas kitą, todėl skubu pasidalinti savo nuomone apie naujieną.








Mano nuomonė:

Garbės žodžio, nežinau, ar ypatingas yra pats rankų kremas, ar ypatingas pasiflorų aromatas, ar tai tiesiog ypatinga dovana, ar ypatingos tampa mano rankos po naudojimo... Manau šitoje vietoje kiekvienas pasirenka pagal save (kaip sakoma, pabraukite jūsų manymu tinkančius kremo apibūdinimus patys). Ką noriu pasakyti aš, tik tiek, kad IKONA TV vienas iš populiariausių šių metų projektų, vertinu, gerbiu ir palaikau žmones, kurie kažką daro, o jeigu daro gerai, mano plojimai ir pagarba.
Rankų kremas ypatingas vien dėl to, kad primina apie tai, kad Visos mes Ikonos, tik ne visos apie tai žinome. Kremo gamintojas - Green Feel lietuviškas prekės ženklas, kas be jokios abejonės labai didelis pliusas, kremo įpakavimas - švelniai rožinis. Neslėpsiu, man rožinių drabužių, lūpų dažų ir aksesuarų bumas. Jau sakiau ne kartą, metų spalvos apsigyvena mano spintoje tik tai metų pabaigoje. Na o vertinant patį kremą, noriu pasakyti, kad jo tekstūra ir konsistencija labai maloni rankom, kremas gerai maitina, akimirksniu susigeria ir maloniai kvepia.  Negaliu pasakyti, kad tai labai sultingas prinokusių pasiflorų kvapas, ne, tai daugeliui patenkantis, kiek salstelėjęs, tačiau su gaivesniu poskoniu aromatas. Kiek supratau, tai limituoto leidimo rankų kremas, todėl jeigu nori būti IKONA čia ir dabar, rekomenduoju skubėti į parduotuvę.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig