2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

L'ERBOLARIO Méharées Purškiamas kvapusis vanduo


Tokiu šaltu ir lietingu oru norisi užsimerkti ir atsimerkti ten, kur šilta ir smagu. Dievinu keliones, dievinu Afrikos šalys: Maroką, Egiptą ir Turkijos pakrantę. Nors kelionių jau seniai nebuvo, o mano Kalėdos kvepėjo mandarinais, šiandien jūsų dėmesiui unikalūs, šiltas, jausmingas L'ERBOLARIO Méharées Purškiamas kvapusis vanduo.




Kvapusis vanduo "Méharées" perteikia sodžią, pikantišką ir jausmingą dykumos atmosferą, begalinės kelionės dykumos šviesų ir spalvų apsuptyje.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 26,95 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana






Mano nuomonė:

Mano aplinkiniai nelabai supranta, kodėl man taip patinka keliones į Afriką, juk ten jokios civilizacijos, skurdas ir visiškai kitoks gyvenimas. Aš neslėpsiu, buvau Egipte kelis kartus vien todėl, kad mane labai traukia kultūra, saulė, dykuma ir neįprasti medienos, prieskonių ir ambros kvapai. Prie aliejinių kvepalų arba prieskonių parduotuvės galiu praleisti visą dieną, būtent ten, kur saulė svečia visus metus iš eilės, būtent ten, kur kūno temperatūra ir žmonių temperamentas visiškai kitokie, nei Baltijos šalyse, tokios kvepalų natos skamba visiškai kitaip.
Šnekant apie L'ERBOLARIO Méharées, norisi pasakyti, karavanas eina...  Kvapas yra unisex, tinka tiek merginoms, tiek vaikinams. Kvepalai nėra labai sunkūs, tačiau nėra ir saldūs. Pagrindiniu smuiku čia groja mediena, ambra, baltasis kedras, apelsinmedis, vanilė ir cinamonas. Su L'ERBOLARIO Méharées bebus ilgo šleifo, jis skamba labai arti kūno, tačiau keičiasi priklausomai nuo kūno temperatūros. Vienu žodžiu apibūdinti aromatą sunku, jis labai prieskoninis, deja aš visiškai nejaučiu citrusų natų (kurios mano nuostabai irgi yra kvepalų piramidėje), aš jaučiu karštą cinamoną, medienos vanilę ir ambrą. Visą rytietiškų prieskonių parduotuvę viename buteliuke, jeigu Jums patinka tokie neįprasti kvapai, L'ERBOLARIO Méharées bus irgi prie širdies. Šių kvepalų nešiojimo periodas - vasarą, būtent tada kvapo natos skamba ypatingai.
Labiausiai džiugina tai, kad L'ERBOLARIO Méharées linijoje ne tik kvepalai, bet ir kūno kremas, dezodorantas, aliejus, vonios putos ir muilas. Labai rekomenduoju susipažinti su kvapu ir gali būti, atrasti Rytų kultūrą iš naujo...


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig