2016 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Zaful Spaghetti Straps Cut Out Crochet Flower Dress


Labas rytas, pirmą žiemos dieną aš pasitinku nauja gražia, raudonos spalvos suknele. Tikrai nesušalau ir nesusirgau, jaučiuosi net labai gerai, seniai svajojau įgyvendinti savo svajonę. O svajonė buvo tokia: fotosesija lauke, kai sninga ir šalta, pagrindinis akcentas - proginė suknelė. Juk gruodis, vakarėlių ir švenčių mėnuo, jau net nuo pačios gruodžio pirmos reikia galvoti apie drabužių derinius Kalėdoms ir Naujiems metams.



Aš jau protinga, po to, kai Helloween'ui skirtos pagalvės atkeliavo po švenčių, aš nusprendžiau užsakyti progines sukneles kaip įmanoma anksčiau, na nesinori laukti užsakymų ir dar lakstyti pro parduotuves, jau norisi žinoti iš anksto, kad svajonių suknelė kaba drabužinėje.

Aš nesu horoskopų mylėtoja ir ištikima gerbėja, na netikiu tiesiog, tačiau kiekvienais metais skaitau kaip reikia pasitikti naujuosius ir kaip reikia apsirengti per Kalėdas. Vienu žodžiu, pagrindinės šių metų spalvos - raudona, auksinė, bordo. 

Internetinėje parduotuvėje www.zaful.com jau seniai žiūrėjau į šitą raudoną suknelę (yra ir kitų atspalvių), taip, puikiai suprantu, kad tokių suknelių pilna buvo visur: mačiau ZARA, H&M, originali Azalia Dress. Aš manau, kad tai vieta diskusijai, prieš kelis mėnesiui mačiau lygiai tokia pat šviesiai mėlynos spalvos H&M, kainavo 99 EUR. Patikėkite, niekada nepirkčiau Chanel padirbtos rankinės, Michael Kors laikrodžio ar ko nors panašaus, tačiau šios suknelės modelis jau ant tiek populiarus, kad ji sugebėjo nukopijuoti beveik visi mass market brandai. Čia kaip Chanel Boy rankinės tipas, panašių pilna, bet su Chanel ženkliuku vienintelis (neskaitant Turkiškų kopijų).

Bet grįžtame prie suknelės, mano dydis L, tačiau galėjau imti ir M, nes suknelė kiek per didelė per krūtinę. Kokybė pakankamai gera, siūlų nėra, pamušalas minkštas, malonus kūnui ir kokybiškas. Suknelė atkeliavo per dvi savaites, tačiau per švenčių laikotarpį mano paštas virsta Bermudų trikampiu, todėl stengiuosi užsakyti ir gauti savo siuntas anksčiau.








Suknelė - Zaful
Paltas - Gamiss
Skrybėlė - Gamiss
Avalynė - Asos









SHARE:

3 komentarai

  1. Kaip sukneles kokybe lyginant su kad ir H&M ta melyna suknele?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai panašiai, jeigu netiks ir kokybė bus bloga (passitaiko ir tokių atvejų) parašote žinutę su nuotraukomis ir grąžina pinigus, man tauip buvo, likau sužavėta aptarnavimu.

      Panaikinti
  2. Aliona, o petnešėlių ilgis reguliuojasi ar ne? :) žiauriai užsinorėjau draugės vestuvių proga pasipuošti! :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig