2017 m. sausio 4 d., trečiadienis

ANNY Glamrock party 219.30


Labas rytas, mano brangieji, koks grožis šiandien už mano lango, sniegas, visur baltą-balta. Pasakysiu atvirai, idealiausias laikas nuotraukoms ir fotografavimui, todėl aš nieko nelaukiant tą ir darysiu, tik labai trumpai aptarsiu ANNY nagų laką ir Kalėdinės mini galų lakų kolekcijos.



ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!


Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:


Aš jau beveik du metus žiūrėjau į šį nuostabų ANNY mini nagų lakų rinkinuką, bet ji taip greitai išpirko, kad aš net negalėjau nuspirkti sau. Vienu žodžiu, ten yra raudonas, tobulas, su blizgučiais nagų lakas, bet savo pažinti su rinkiniu aš pradėjau nho visai kitos spalvos - ANNY Glamrock party 219.30. Man reikėjo sidabrinės spalvos manikiūro prie naujo laikrodžio, todėl pasirinkimas buvo būtent toks. 







Mano nuomonė:

Nepatikėsite, tačiau rezultato nuotraukos darytos po švenčių, tai reiškia, kad mano manikiūrui jau ketvirta diena. Matote, kaip jis puikiai išsilaikė, net pati nustebau, todėl ir nusprendžiau parodyti Jums. Ką noriu pasakyti, labai gaila, kad ANNY mini nagų lakų įpakavimų nėra Lietuvoje, nes ne visada reikia didelio buteliuko ryškiai rožinės arba žalios spalvos, užtenka ir 6 ml. Juolab, kad kokybė nenusileidžia, lakas vidutinio tirštumo, šepetėlis mažas, bet gana patogus, leidžia nulakuoti nagus prie pat nagų augimo linijos. Glamrock party 219.30 atspalvis labai gražus ir įspūdingas, tai blizgučiais, man reikėjo dviejų sluoksnių pilnam padengimui, spalva priklausomai nuo apšvietimo tai pilka, tai ryškiai violetinė, tai šiltai ruda. Manikiūras be papildomų priemonių Visiškai neturėjau laiko tam) išsilaiko puikiai, nusivalo sunkiau, tačiau kitaip ir nebūna. 
Labai rekomenduoju ANNY nagų lakus, atspalvių daug, o kokybė tikrai tobula.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig