2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

ARTISTRY™ 3D Face Powder - Shimmering Nudes


Nors Kalėdos jau praėjo, spindėti niekada ne per vėlu, todėl šiandien jūsų dėmesiui ARTISTRY™ 3D Face Powder - Shimmering Nudes, na o jeigu tiskliau, daugiafunkcinis higlighteris. Galiu pasakyti atvirai, man Artistry spindesio suteikiančios pudros labai patinka, šita iš Kalėdinės kolekcijos ne išimtis.








Mano nuomonė:

Tradiciškai noriu aptarti įpakavimą, kuris gana gražus, auksinis, bet pirštų antspaudai yra visus, nes nuotraukose, nors aš prieš fotografavimą viską nuvaliau. Pasirodo, ne viską, o gal darant nuotraukas vėl prisiliečiau. Labiausiai man patinka didžioji A raidė, puikiai suvokiu, kad tai ARTISTRY, bet A- Aliona, A-ARTISTRY, vienu žodžiu, kiekvienam savo.
Aš nelabai supratau, kodėl gamintojas įdėjo į pudrą kempinę, o ne šepetėlį, nejaugi kažkas gali tepti pudrą ant viso veido storu sluoksniu? Labai keistas ir nelogiškas sprendimas. 
Pliusas - spalvų pasirinkimas, dažniausiai higlighteriai būna arba šalto, arba šilto, arba auksinių atspalvių, o čia, priklausomai nuo tavo noro, gali būti kiek bronzinis, gali - rožinis, o gali perlų spalvos su blizgučiais. Kaip jau supratote, paskutinį variantą su vos vos rožiniu atspalviu sumaišius naudoju dažniausiai. ARTISTRY™ 3D Face Powder - Shimmering Nudes turi gana didelius blizgučius, tikriausiai dėl to priemonė skaitosi iš limituotos Kalėdinės kolekcijos. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, man tokio daugiafunkcinio tipo priemonės labai labai patinka, ypač, kai atspalviai mano skonio. Tiesą, higlighterį galima drąsiai naudoti kaip šešėlius su matiniais skaistalais, nes jeigu per daug blizgučių, tai irgi nesveika.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig