2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Smashbox PHOTO FINISH PORE MINIMIZING PRIMER



Jeigu reikia įvardinti geriausią makiažo pagrindą, be jokios abejonės tai Smashbox. Būtent šis kosmetikos brandas, kuris pagaliau atsirado Lietuvos rinkoje, siūlo savo pirkėjams didžiausią makiažo pagrindų pasirinkimą.Dar per pirmą susitikimą su vizažistu aš gavau tobuliausią Smashbox Photo Finish makiažo pagrindą, to man pasirodė per mažai, o gal geria atsiliepimai nugalėjo, bet aš dar  išsirinkau ir Pore Minimizing makiažo pagrindą. Ar jis man patiko? O taip, jis tikrai gerai atlieka savo darbą, bet Photo finish man patinka labiau, apie viską smulkiau skaitome toliau...


Photo Finish Pore Minimizing Primer


Poras paslepianti makiažo bazė
Riebiai/mišriai odai.
Šis produktas skirtas tam, kad makiažas atrodytų geriau ir laikytųsi ilgiau filmuojant ar per fotosesiją. Mes jį patobulinome ir sukūrėme šią poras mažinančią makiažo bazę, kuri akimirksniu paslepia mažas raukšles ir poras, tuo pačiu matizuoja bei kontroliuoja odos riebumą 8 valandas. Idealiai tinka naudoti prieš makiažo pagrindą. Įsivaizduokite, kad tai galingas maskuoklis bei geriausia priemonė pradėti kasdienį makiažą.
Nuadojimas: pirštų galiukais paskirstykite žirnio dydžio priemonės kiekį ant makiažo pagrindo ar po juo, naudokite vieną arba norėdama pakoreguoti makiažą.
Talpa: 30ml
Kaina: 36,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:







Mano nuomonė:
Puikiai pamenu Smashbox vizažisto pasakymą ir patarimus man. Pagrindinė mintis buvo tokia, kad negalima poras mažinanties bazės naudoti ant viso veido. Pilnai sutinku, tokios bazės turi didelį silikonų kiekį, o tai kaip rezultatas gali kimšti poras. Būtent todėl kosmetinėje turi būti keli makiažo pagrindai, būtent tą ir siūlo Smashbox. Yra 30 ir 15 ml tūrio įpakavimai, be finansinio nuosmukio galima turėti du pagrindus ir gauti tokį rezultatą, kokio norisi ir reikia. Dar vienas patarimas - naudoti ir teisingai išsirinkti reikiamus makiažo pagrindus. Manau Smashbox turi pasiūlymų kiekvienai odos tipo grupei, makiažo pagrindai Smashbox skiriamasis ženklas, jų kokybė tobula, na o Photo Finish makiažo pagrindas mano mėgstamiausias, jau net nesvarbu kokią kreminę pudrą aš naudoju, rezultatas gaunasi tobulas. Ko aš tikėjausi iš PHOTO FINISH PORE MINIMIZING PRIMER? Stebuklo, ne mažiau, nei daugiau. Ar stebuklas ir wow efektas yra? Deja, bet ne. Ne, ne, nepagalvokite, makiažo pagrindas puikiai atlieka savo darbą, jis beveik neturi kvapo, jo tekstūra tiršta, silikoninė, atspalvis švelniai rožinis, tepasi ir pasiskirsto gerai ir lygiai. Galiu pasakyti, kad Smashbox PHOTO FINISH PORE MINIMIZING PRIMER gerai draugauja beveik su visais mano turimais makiažo pagrindais, išskyrus Smashbox pagrindą. Ar jis visiškai paslepia poras? Ne, bet vaizdas akivaizdžiai geresnis, makiažas išsilaiko ilgiau. Tiesą, negaliu pasakyti, kad jis suteikia matiškumo veidui, na ir dar vienas minusas, jis man per sunkus. Užtepus jį, manęs nepalieka tas jausmas, kad ant mano veido kilogramas kosmetikos, nors to tikrai nėra. Būtent todėl, Photo Finish man patinka labiau. Na, kaip sakoma, kiekvienam savo, aš savo tobulą makiažo pagrindą jau radau, todėl drąsiai rekomenduoju.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig