2017 m. sausio 6 d., penktadienis

L'oreal INFALLIBLE LIP PAINT LACQUER


Šiandien jūsų dėmesiui dar viena L'oreal naujiena - LIP Paint lūpų blizgesiai. Jų tekstūros yra skirtingos, mano rankose du matiniai ir vienas lakinis variantas. Ar man patiko naujiena? Nevisai....


Infallible Lip Paint Lacquer
Skysti lūpų dažai
Ypač sodrūs skysti lūpų dažai glotnioms ir ryškioms lūpoms.
Susikurkite ypač madingus ryškius įvaizdžius su L'ORÉAL PARIS Infallible Lip Paint skystais lūpų dažais. Rinkitės išraiškingus matinius arba žvilgančio lako efektą suteikiančius atspalvius. Nuspalvinkite savo pasaulį ryškiomis spalvomis.
 - Intensyvių pigmentų gausa ryškiausiai, supersodriai spalvai
 - Malonų pojūtį teikianti skystų lūpų dažų tekstūra
 - Patogus teptukas, vienu brūkštelėjimu lengvai pasiekiantis tiek lūpų vidurį, tiek kampučius.
Naudojimas:
Užtepkite Infallible Lip Paint teptuku. Naudokite lūpų kontūro pieštuką, jei norite, kad lūpų kontūras būtų ypač tikslus ir dažai išliktų ilgiau.
Rezultatas:
Tobulas lūpų padengimas ir maloniausias glotnių lūpų pojūtis. Ilgai išlieka, nevarva ir nedžiovina.





102


204


207










Mano nuomonė:

Kartais aš skaitau kitų blogerių atsiliepimus ir galvoju, ar mes tikrai gavome tuos pačius produktus testavimui? Perskaičiau be galo daug gerų atsiliepimų ir negaliu suprasti, na kodėl gi žmonėms patinka? Pradėsime nuo pliusų, man be galo patiko įpakavimai, stilingi, atspalviai beveik atitinka lūpų blizgesių spalvas, patiko aplikatorius, kuris leidžia nudažyti lūpas lygiai ir gražiai. Lip Paint Lacquer man patiko labiausiai, mano Darling atspalvis labai gražus - tinka tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui, konsistencija nelipni, tačiau net nenaudojant pieštuko spalva neišbėga už kontūrą. Bet kvapas... tas saldus erzinantis kvapas... tiesą sakant, man kvapo per daug, net praėjus valandai... aš jį dar jaučiu.  Lūpų blizgesys Darling išsilaiko ant lūpų apie kelias valandas, dažo dantys ir smakrą, todėl veidoridis ir servetelės Jums į pagalbą.
Matiniai variantai, mano akimis, visai ne matiniai. Žmonės, ar jus tikrai nežinote kaip atrodo matiniai lūpų dažai ir blizgiai? Skaičiau be galo daug palyginimų, kad violetinės spalvos Wuthering spalvos kremas labai panašus į MAC Heroine. Vienu žodžiu, jeigu reikia violetinės lūpų dažų matinės spalvos geriau nusipirkti UD Pandemonium arba MAC Heroine atspalvius, nes nors L'oreal spalva ir gera, lūpų blizgesys nudažo lūpas nelygiai, pigmentas labai silpnas (juokas, juokais, tačiau nutrinus po kelių minučių lūpų blizgesį su servetėle nei pigmento, nei spalvos nelieka nei pėdsako), todėl pieštukas yra privalomas. Na o čia įdomiausiais, ar L'oreal gali pasiūlyti savo pirkėjams ryškiai violetinės spalvos lūpų pieštuką? manau ne... Todėl galima L'oreal LIP Pain nusipirkti pabandymas ir patikrinimui, ar tinka atspalvis, na o tada jau investuoti pinigus į geresnės kokybės lūpų dažus.
Raudonas Red Actua variantas nei geras, nei blogas, nors pigmentas nėra super geras ir ryškus, naudojant su pieštuku, išsilaiko gana gerai, tačiau mano favotirų netapo, patikėkite, rinkoje per daug geros kokybės lūpų dažų ir blizgesių tam, kad naudoti 'a lia' matinius variantus.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad tai mano asmeninė nuomonė, tikriausiai atsiras labai daug žmonių, kurie įvertins ir naudos L'oreal naujieną, na o aš tiksliai žinau kaip turi atrodyti matiniai lūpų blizgesiai ir lūpų dažai, todėl manęs neapgausi...

PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Nekantrauju pabandyti! Tiesa ta pirmoji spalva labai graziai atrodo ir tau labai tinka. Ir lupu forma labai super!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, pirmoji spalva gera ir rekst8ra superin4, bet tas kvapas... o dieve, tas kvapas....

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig