2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Baltic Bridal Style 2017




Vakar vakare, Kempinski viešbutyje buvo pristatytos paskutinės vestuvinių suknelių tendencijos. Visi žinome, kad vestuvių sezonas prasideda nuo vasaros pradžios, todėl jau po Naujųjų metų  nuotakos pradeda ieškoti vos vienintelės ir gražios vestuvinės suknelės. Vakar mus buvo pristatytos Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Estijos, Lenkijos kolekcijos. Apie tai, kas patiko man, pašnekėsime šiandien.


Visų pirmą, noriu kelis žodžius pasakyti apie renginio organizciją, man tikrai patiko, viskas buvo aukšto lygio ir labai gerai organizuota. Žmonių nebuvo daug, tik kviestiniai svečiai ir publika, kuriai buvo tikrai įdomu. Ko aš laukiau? Išskirtinių vestuvinių suknelių kolekcijų, nes visos nuotaikos yra skirtingos, visų skoniai labai skirtingi, todėl vieną suknelė visiems patikti negali, reikia pasirinkimo, o pasirinkimas tikrai buvo.

Pradėsime nuo Diva, vestuvinių suknelių butiko, kuris įsikūrė Kauno Senamiestyje. Čia galima rasti Crystal Design, Mila Nova, Lorenzo Rossi suknelės. Noriu pridurti, kad nuotakų puokštėmis šiai kolekcijas rūpinosi Floristai ant Ribos.






Rara Avis vestuvinių suknelių dizainerė iš Baltarusijos. Juos nuotaka labai romantiška, jai patinka nėriniai, blizgučiai, puošnumas ir elegancija. Suknelių siluetas sukurtas pabrėžti jūsų išskirtinumą ir figūrą, o taip stiliaus jausmą ir seksualumą. Ką noriu pasakyti, ant podiumo man suknelės atrodė Too Much, per daug blizgios, bet žiūriu nuotraukas ir suprantu, o gal ir nieko? Šitoje vietoje kiekviena nuotaka sprendžia ir renkasi pagal savo skonį, juk kaip ir sakiau, kiekvieno skoniai yra labai skirtingi. Na o atidarius šių mados namų internetinius katalogus, aš supratau, pasirinkimas labai labai didelis, nuo trumpų iki labai ilgų ir puošnių suknelių, kaip bebūtų keista iš pirmo žvilgsnio, man tikrai patiko.  Kaip aš pastoviai sakau, negalima rašyti atsiliepimo per renginį arba iš kart po renginio vakare, iš ryto viskas atrodo kur kas kitaip.







Inga Miltienienė labai daug dėmesio skirta detalėms ir audinimas, manau nuotraukose puikiai matosi šios dizainėrės išskirtinumas...




Epotažo meistras Liutauras Salasavičius pristatė savo stiliaus kolekciją Madam pareis Vėliau. Savaime suprantama, kolekcija nėra skirta kiekvienai nuotaikai ir patiks tikrai ne visiems. Bet iš kitos pusės, noriu pasakyti, kad kelios mano draugės užsakinėjo vestuvines sukneles pas Liutaurą ir liko be galo patenkintos jo darbu. Jis vienintelis siūlo pilną įvaizdžio sukūrimą, nuo suknelės iki makiažo ir šukuosenos. 










Aš manau Estų mados dizainerius galima lengvai atpažinti iš visos minios dizainerių. Kodėl? Jie labai inovatyvūs, na o galvos papuošalai... ech, tie lankeliai. Aš po savo pirmos Talino Mados savaitės taip užsidegiau, kad sugebėjau pati padaryti auksinių Gėlių lankelį. Kristina Viirpalu moderni dizainerė, jos mada su etnografijos motyvais ir elementais. Kas patiko man? Atrodo nieko ypatingo, bet iš kitos pusės taip fashion... Sutikime nėrinuotos suknelės ir šilkas - jau tapo klasika, o čia kitas požiūris.







Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad labai svarbu pasirinkti sau patinkantį ir artimą vestuvinių suknelių dizainerį. Girdėjau, kad merginos kelis kartus eina į primatavimus, taisymus ir t.t. O pridėkite dar prieš vestuvinį stresą ir milijoną kitų rūpesčių? Būtent todėl dizaineris turi būti profesionalus ir žinoti ką ir kaip daro. Iš savo patirties noriu pasakyti, kad nėra taip baisu užsakinėti vestuvines sukneles iš Užsienio. Mano patirtis su Romona Keveza ( o tik pagalvokite, pati dizainerė siuva suknelės Ledi Gaga, Ariana Granda ir Michel Abama) buvo tikrai nuostabi. Po vieno skype pokalbio ir savo išmatavimų persiuntimo aš gavau nuostabią ir idealiai tinkančią vestuvinę suknelę. Ką aš noriu pasakyti, nemažiau svarbu ne tik pats dizaineris, modeliai ir siluetai, be galo svarbus darbas su klientais ir aptarnavimas, juk vestuvės vieną kartą gyvenime (na kam pasisieka gali būti ir du ir keli kartai, bet pirmas kartas, kaip pirmas kartas).  Būtent todėl planuodami savo šventę nepamirškite ir apie makiažo, šukuosenų, gėlių ir renginių organizavimo profesionalus, nes tobulų suknelių rekomendacijas jau turite.

Ačiū labai už pakvietimą ir gerai praleistą laiką Baltic Bridal Show,




































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig