2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2017.01.19



Nieko nesuprantu, kažkaip vis rašant Beauty talk datą, vis bandau įrašyti 16 metus. Kodėl? Gal taip greitai bėga laikas, kad net negaliu su tuo susitaikyti, diena po dienos, niekur nespėju, vis skubu. Atrodo ir nedirbu, tačiau namų darbai, blogo rašymas, renginiai ir susitikimai suvalgo visą mano laisvą laiką. Vis mąstau, o jeigu rašyti po vieną ar įrašus kiekvieną dieną, po to pasižiūriu į kosmetikos kalną ir suprantu, ne, niekaip neišeis. Ir nors jau sutinku testuoti tikrai ne visas naujienas, būna savaičių, kai nieko negaunu ( anksčiau siuntos tik ėjo ir ėjo), tačiau prisidėjo labai daug mados  renginių. Nėra ko skųstis, būtent to ir norėjau, tačiau gal jau laikas atostogoms? Tai jau norisi kur šilta ir smagu, kad net negaliu, savaitė be kompiuterio, tik foto aparatas, milijonas gražių kadrų, įkvėpimas. Nu rimtai, reikia apmąstyti galimybes. Na o šiandien ketvitradienis, svarbiausias įrašas apie Vestuvines sukneles parašytas, namai sutvarkyti, vakarienė orkaitėje, na o man liko gerą valandą Beauty Talk rubrikai. OMG, pagaliau gersiu kavą... Jums rekomenduoju daryti tą pati, juk jūsų laukia labai įdomūs Lietuvos Mados ir Grožio blogerių įrašai.




Jeigu nuspręsite pabėgti nuo realybės ir apsistoti viešbutyje, Absentta pataria rinktis Shakespeare viešbutį, na o jeigu esate iš Vilniaus, ten girdėjau ruošia labai skanius pusryčius.


Sandra nusprendė filmuoti video. Net neįsivaizduojate su kokiomis pozityviomis emocijomis Sandra man vakar pasakojo kaip smagu filmuoti, redaguoti video. Net aš pagalvojau, gal ir man reikia? Bet ne, kol kas mano atradimas - fotografavimas. Juokas, juokas, o pinigų sumas matuoju ne alga (kaip normalūs žmonės), o reikiamais objektyvais (nes kartais jų kaina didesnė nei alga). Vienu žodžiu, žiūrime Sandros filmukus, daugiau info jos bloge.


Aš jau vakar pasakiau savo nuomonę apie naujas L'oreal kaukes. Tačiau visos mes labai skirtingos, todėl viena nuomonė gerai, o kelios - dar geriau. Ką apie kaukes mano Darja, skaitome jos bloge.


Šią savaitę net mados blogeriai daugiausiai dėmesio skyrė kosmetikos priemonėms. Na o ką daryti, kai oras toks? Gema savo blogo skaitytojams pasakoja apie naujus L'oreal matinius lūpų blizgius.


Ir nors Kalėdos jau seniai praėjo, raudonas lūpų dažas niekada neišeina iš mados. Galiu pasakyti tik savo nuomonę, šį PUPA kolekcija buvo tikrai nereali. Na o Evos nuotraukos tobulos... kaip visada


Štai dar viena PUPA naujiena- lūpų dažai kurie suteikia putlumo. Aš turiu dvi nerealias spalvas, Sandra turi kitus atspalvius, kokius? atsakymas bloge


Nuoširdžiai sakau, labai gerbiu natūralios kosmetikos mylėtojus. Kodėl? Na dabar pagalvojam, paimk iš manęs visas MAC, UD, Smashbox ir Make up Store priemones ir palik tik natūralias. Kaip galima padaryti idealų makiažo variantą renginiui? Taip, sutinku, rinkoje egzistuoja labai daug natūralią kosmetiką gaminančių brandų, kurie tikrai verti dėmesio Tačiau reikia mokėti atsirinkti, ką rekomenduoju Modesta, kokie jos praeitų metų atradimai? Skaitome čia:


Kelis patarimus apie riebios odos priežiūrą skaitome bloge Apie grožį


Estee Lauder ir Lancome kremai nuo rauklių vieni iš populiariausių rinkoje, galiu pasakyti dar daugiau, vieni ir iš mano mėgstamiausių, todėl man be galo įdomu buvo perskaityti apie šį anti-aging kremą


Karolina jau išbandė naują REF plaukų priežiūros liniją, ech, aš irgi labai noriu, bet taip dažnai keisti plaukų priemonės, kaip aš keičiu, negalima, todėl kol kas lieku su Nashi Argan


Labai seniai gundausi į Aussie plaukų priežiūros priemones, ačiū, Gėlėtai Kosmetinei už apžvalgą.


Na ir dar viena porcija plaukų priežiūros priemonių, šį kartą Salomėjos bloge, kad tikrai būtų iš ko pasirinkti. Apie Revlon girdėjau, tačiau nieko nesu bandžiusi, pabaigiu rubriką ir einu googlinti.


Patricijos bloge skaitome apie NYX skaistalus. Mano dovanų dėžėje vis dar guli keli NYX skaistalų atspalviai, ir jie net nebandyti. reikės pagaliau juos ištraukti ir išbandyti, o taip pat parašyti atsiliepimą, nes Patricijos atspalvis labai gražus.


Apie tai, kaip tinkamai plauti šepetėlius, skaitome Živilės bloge. Aš irgi plaunu šepetėlius teisingai, tačiau su Sigma kilimėliu. Tikrai labai praverčia.


Pabaigai apie dantų ir burnos higieną, o jeigu tiksliau, apie nuostabiai atrodančius dantų šepetėlius porai.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig