2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Spring Season Wish List (TOP 10)


Na ir vakariniam skaitymui, jau labai labai vakariniam, mano Norų sąrašas pavasariui. Ar žinote, kad tokio tipo internetinės parduotuvės papildo savo parduodamų drabužių asortimentą kiekvieną dieną, todėl patikėkite, pasirinkimas labai platus, www.shein.com ne išimtis. Aš peržiūrėjau puslapį dar kartą ir išsirinkau be galo daug ryškių drabužių pavasariui. Daugiau jokių juodų ir pilkų atspalvių, tik ryškios, pastelinės ir baltos, na tos, kurios idealiai tinka pavasario sezonui.



Pirmoje vietoje baltos spalvos suknelė, OMG, kaip aš pati tokios noriu, bet pas mane įjungtas taupymo režimas. Bet, kaina nėra super didelė, todėl dvejoju ką nusipirkti, suknelę ar marškinius.

White Keyhole Back Self Belt Puff Sleeve Dress




Nors dauguma mados žinovų sako, kad apnuoginti piečiai jau nebemadingi, tačiau aš nežinau kam galėtų nepatikti tokia ryški ir nuostabiai graži palaidinė. Nors palaidinė jau beveik iš vasarinės kolekcijos, bet kartais atostogos prasideda anksčiau, todėl verta susimąstyti.

Multicolor Gingham Layered Off The Shoulder Top





Na o štai antrasis mano super noras, negaliu nustoti žiūrėti, tobulai atrodo, na ir pagal paskutinę madą - apnuogintas tiks vienas petys.

Blue Striped One Shoulder Wrap Around Button Down Top







Nors nėrinuotos apačioje suknelės jokia naujiena, tačiau šį kaina tiesiog pasakiška, todėl jeigu dar neturite, būtinai užsakykite.

Burgundy Lace Trim Sweatshirt Dress





Tikriausiai mane jau labai stipriai veikia noras atostogauti, būtent todėl mano norų sąraše atsidūrė šita nuostabi geltona suknelė su pamponais. Paplūdimys, jūra, skrybėlė ir geltona suknelė,.. tiesa, kokteilis rankoje, jas galėtų būti geriau?

Yellow Off The Shoulder Embroidered Tape Detail Fringe Dress






Aš manau tokio tipo sijonai yra madingi visada, o su baltos spalvos klasikine palaidine sijonas atrodo tobulai. Sijoną nusipirko nemažai žmonių, todėl galima pirkti drąsiai.

Floral Print Pleated A-Line Midi Skirt




Rizikinga, bet labai efektyvu. Nerealus ir  fantastuško kirpimo kombinezonas, o dryžiai ilgina kojas ir su tokiu modeliu atrodysite lieknesnės.





Atidarius drabužinę supratau, mano striukės niūrių atspalvių, todėl ateinančiam pavasariui būtinai reikia tokios spalvos striukės. Manau šita striukė patiks pastelinių spalvų mylėtojams, ir toms, kas dar negali apsispręsti dėl vieno atspalvio atspalvio. Jau matau šviesius Mother formos džinsus, baltus sportbačius ir šitą striukę

Color Block Zip Up Hooded Padded Jacket




Pamenate mano naują paltuką, kurį užsakiau iš šito puslapio? bet kol aš parašiau įrašą, paltas jau buvo išpirktas (nors siuntos keliauja vos dvi savaitės), bet radau dar geresnį ir gražesnį over size variantą.

Multicolor Lapel Fringe Detail Coat





Na ir pabaigai, rožinė, ilga liemenė. Ar tokia tinka pavasariui? O taip, tokios liemenės idealiai tinka tiek pavasariui, tiek vasarai.



Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad siuntos atkeliauja per dvi savaites, juos atveža kurjeris, mokesčius mokėti neteko, bet tikimybė sumokėti yra.

Taip noriu priminti apie nuolaidas:
US$5 off ORDERS US$55
US$15 off ORDERS US$105
US$40 off ORDERS US$200 (ENDS:1/23)
(code:MINE5 or MINE15 or MINE40 )


vakar išgirdau vieną frazę, kurią noriu pasakyti ir Jums
"nesvarbu kokia be būtų mada, svarbiausiai jaustis su madingais drabužiais gerai ir likti savimi".












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig