2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Šiandien vakariniam skaitymui Beauty Talk rubrika, dar daugiau naujienų, išbandytų kosmetikos priemonių ir naujų drabužių deriniu. Geriame kavą kartu (o pas mane namuose jau naujas ir tobuliausias pasaulyje kavos aparatas, todėl džiaugiuosi profesionalios kokybės paruošta kava ir negaliu atsidžiaugti) ir skaitome geriausius Lietuvos Mados ir Grožio blogerius.




Didžiausi sveikinimai Karalinai, tokios naujienos visada gerai ir faina. Apie pirmus keturis laikimo mėnesius skaitome jos bloge.


Inga savo blogo skaitytojams pasakoja apie išbandytas Oriflame Giordani gold naujienas. Aš irgi spėjau išbandyti, ir man labai patiko...



Kaip aš sakau, visos mes skirtingos, todėl ir veido priežiūros priemonės mums patinka skirtingos. Kokia Darjos nuomone apie išbandytas Smashbox priemones skaitome jos bloge.


Nashi Argan plaukų priežiūros priemonės patiko ir man be galo ir krašto, kol aš dar darau nuotraukas ir ruošiu atsiliepimą, skaitome ką apie šią plaukų liniją galvoja Sandra.


Oras lauke toks, kad nes baisu pagalvoti apie drabužių derinių fotografavimą. Stipriausia iš mūsų visų buvo Simona, ji pasakoja apie savo naują rankinuką. Man jos labai patinka...


Martinos bloge jos geriausi praeitų metų drabužių deriniai, aš labai ilgai galvojau, kuris mano mėgstamiausias, ir balsuoju už šitą tobulą raudoną variantą.


Ar pastebėjote, kad kiekvieno mados blogerio patarimai ką pirkti per išpadradvimus labai skirtingi ir atspindi būtent jo vidinį mados pasaulį. Nors Gemos stilius kardinaliai kitoks nei mano, man jos patarimai labai patiko.


Man, ameniškai, laikrodis yra papuošalas. Aš turiu ne vieną ir ne du laikrodžius, tačiau niekada neužsidėsiu ir nenešiosiu laikrodžio, kuris netinka prie mano stiliaus ir drabužių spalvos. Net jeigu striukės užtrauktukas sidabrinės spalvos, o laikrodžio detalės auksinės, viskas.... toks derinys ne man. tačiau būna laikrodžių, kurie tinka prie bet kokių drabužių, tai DW. Dabar turiu du variantus ir pilnai sutinku su Eva, jie tikrai tobuli.


Na o Sandrai buvo šilta ir smagu per savo atostogas... Ech, baltai pavydžiu... Nors mano sieloje jau pavasaris, žiūriu pro langą, vėl žiemą


Balti kailiniai, kas gali būti geriau? Ir nors mano spintoje kailinių nėra mažai (sąlyginiai kalinių, nes natūralių aš nenešioju), baltieji yra mano mėgstamiausi. Kaip baltos spalvos kailinius derina Eva, žiūrime jos bloge


Vėl grįžtame prie kosmetikos apžvalgų, jūsų dėmesiui Kotrynos mėgstamiausios Kiehl's veido priežiūros priemonės. Naktinis serumas, vienas ir iš mano favoritų, tačiau dieninis man patinka žymiai labiau.


Salomėja užsakė lookfantastic grožio dėžutę, mano pirmieji įspūdžiai buvo tikrai wow. Tu gauni tas kosmetikos priemones, kurių nėra LT rinkoje. Aš pirkau apie penkias dėžutes, iš jų atradimų buvo tikrai keli: Ole Henriksen, TheWet šukos, Korres kūno priežiūros priemonės. Visos kitos labai didelio įspūdžio nepadarė, bet išpakavimas ir laukimas darė savo, todėl dabar su malonumu prisiminu. Ką savo dėžutėje atrado Salomėja, skaitome bloge


Žiemą negalima pamiršti apie rankų odą, todėl labai rekomenduoju Patricijos atsiliepimą apie L'occitane rankų kremą


Aš esu išbandžiusi ne vieną MAC kreminę pudrą, bet šitos naujienos dar nesu bandžiusi. Ačiū labai Živilei už atsiliepimą, būtinai apžiūrėsiu pudrą parduotuvėje.


Apie savo kosmetinės turinį ir atradimus pasakojo savo blogo skaitytojams Viktorija. Juokas, juokais, tačiau mano kosmetinėje be galo daug įvairių profesionalios kosmetikos priemonių, na o testuojamos kosmetikos priemonės keičiasi labai dažnai, užsilieka tik tos, kurios labai patinka ir tinka mano veido odai.



Na ir pabaigai Absenttos rekomenduojami filmai, kurių tu tikriausiai dar nesi mačiusi. Todėl sekantį kartą parduotuvėje  (tikriausiai penktadienį, t.y. rytoj) reikia nusipirkti ledų ir praleisti vakarą prie TV.


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad buvote kartu,





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig