2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Smashbox STUDIO SKIN 15 HOUR WEAR HYDRATING FOUNDATION Ilgai išliekantis drėkinamasis makiažo pagrindas


Garbės žodžio, pirmą kartą matau tokį kaprizingą makiažo pagrindą. Na o istorijos pradžia buvo tokia, Smashbox vizažistas darant makiažą naudojo būtent ją, aš pamačiau rezultatą veidrodyje ir pagalvojau, wow, kaip tobulai atrodo, būtent todėl išsirinkau šią pudrą testavimui. Patikėkite, jeigu nebūčiau blogerė, nusipirkčiau pati ir bandyčiau daryti makiažus namuose. Na o įdomiausiai, rezultatas namuose buvo visiškai kitoks, nei parduotuvėje. Aš bandžiau susidraugauti su šio makiažo pagrindu lygiai dvi savaites, ar man pavyko? Skaitome bloge...




Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation
Ilgai išliekantis drėkinamasis makiažo pagrindas
Normaliai/sausai odai.
Sukūrėme šį drėkinamąjį makiažo pagrindą, dėl kurio atrodysite puikiai esant bet kokiam apšvietimui. Galime tai įrodyti! Esame vienintelis prekės ženklas, kuris tikrina ir tobulina 22 atspalvių spalvos konsistenciją laboratorijoje „Flashbox Lighting“. Mūsų gerai pasiskirstanti, neriebi priemonė padeda užbaigti makiažą, išlaikant vidutinį ar visą padengimą 15 valandų. Dienos metu apšvietimas keičiasi, jūsų makiažas – ne!
Talpa: 30ml
Kaina: 38,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:




Rezultatas:
Be makiažo:

su Smashbox STUDIO SKIN 15 HOUR WEAR HYDRATING FOUNDATION


su makiažu:







Mano nuomonė:

Garbės žodžio, jeigu tai būtų bet koks kitas makiažo pagrindas, jo kaina būtų maža, na o gerų atsiliepimų atsiliepimų nebūtų taip daug, aš tikrai po kelių bandymų pasiduočiau ir parašyčiau neigiamą atsiliepimą. Bet aš jau mačiau wow efektą ant savo veido, todėl vis tepliojau ir tepliojau šį makiažo pagrindą įvairiais būdais (su Beauty blender, su šepetėliais (kabuki, paprastu, Duo Fibra), naudojant vis skirtingus makiažo pagrindus (Smashbox poras mažinantį, Photo Finish), be pagrindo, su drėkinamuoju kremu, be kremo, su serumu ir t.t. Kas yra negerai? Kreminė pudra pakankamai lengvos ir skystos konsistencijos, tepant ant veido arba eina dryžiais, arba paryškina poras ir veido nelygumus, bandant užfiksuoti su pudra subėga į gabalus. Gaunasi košės ir kilogramo makiažo efektas, tikrai nėra super geras rezultatas. Niekada negalvojau, tačiau mano odai idealiausias naudojimo būdas - be pagrindo, su labai lengvu drėkinamuoju kremu, palaukti kol susigers ir tepti pudrą pirštais (taip, taip, pirštais... žinote, kaip aš nekenčiu tokio naudojimo būdo). Pudra vistiek turi lengvą švytėjimo efektą, todėl ją fiksuojame su Make Up Store biria pudra (spalva Milk), visos kitos bandytos pudros nedraugauja. Ar aš gavau super norimą ir gerą efektą? taip, jis labai gražiai atrodo nuotraukose ir tinka fotosesijoms, nes atspindi šviesą ir veidas nesigauna plokščias. Kiek pudra išsilaiko? Apie geras penkias valandas, tačiau paisyti rezultato ant veido neeina, nes pudra subėga į poras ir atrodo tragiškai. dar vienas minusas - bet koks tušas, kurį naudoju bėga ir palieka juodas dėmes paakių zonoje, tikriausiai tai pudros drėkinamasis efektas, o gal aš per mažai naudoju pudros makiažo fiksavimui paakių zonoje? Nežinau, tačiau turėti pudra tik fotosesijoms man netinka.
Manau šis makiažo pagrindas labiau patiks sausai ir lygiai odai, be didesnių trūkumų.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig