2017 m. sausio 24 d., antradienis

CND CreativePlay nagų lakas (spalva The Fuchsia is Ours)



Jau seniai kaba suplanuotas atsiliepimas apie dar vieną Creative Play nagų laką, pagaliau pavyko jį pabaigti. Kodėl taip ilgai? Nes vienai nufotografuoti savo manikiūro beveik neįmanoma, todėl pastoviai kviečiu į pagalbą savo vyrą, na o jis  ne visada turi laiko man padėti. Vienu žodžiu, uždaras ratas, tačiau pagaliau visos nuotraukos padarytos ir jūsų dėmesiui nuostabus The Fuchsia is Ours.









Kas tai yra?

Tradicinis nagų lakas, kuris turi daug atspalvių ir tekstūrų.

Ką jis daro?

Suteikia energingą ir nevaržomą spalvą nagams, kuri suteikia unikalumo ir nepaprasto pasitikėjimo savimi!

Kam jis reikalingas?

80 energingų atspalvių ir 10 tekstūrų ( kreminė, holografinė blizgi, metalikas, metako blizgi, mikro blizgučiai, įvairiaspalvė blizgi, perlamutrinė, matinė, tviskanti, keičianti spalvą).
INGREDIENTAI



Sudėtyje yra mikro pigmentai, kurie optimizuoja spalvos intensyvumą, lygumą ir blizgesį.


Sudėtyje yra du mineraliniai komponentai ( talkas ir silicio oksidas), kurie sukuria tvirtą nagų lako pagrindą.

Specialus šepetėlis, sukurtas su beveik 400 šerelių, leidžia priemonę padengti labai tiksliai ir lygiai.

7-BE formulė: be tolueno, be pamparo, be formaldehido, be ftalatų ( BDP), be formaldehido dervos, be ksileno ir be metilo etilo ketono ( MEK)


Talpa: 13,6 ml.

Kaina: 6,95 EUR

Kur pirktihttps://www.beautyforsale.eu/

Spalvų pasirinkimas:








  • Mano nuomonė:

    Vitina Pro atstovai leido man pačiai išsirinkti norimus atspalvius testavimui. Aš pasistengiau pasirinkti taip, kad išbandyti skirtingos testūros nagų lakus. Žinote, labai dažnai rašoma, kad lako kokybė priklauso nuo atspalvio, vat būtent todėl labai rekomenduoju ieškoti atsiliepimų prieš perkant. The Fuchsia is Ours chanelionas, tai rožinė, tai violetinė, tai ant scenos išeina mėlynos spalvos shimeris. Lakas atrodo nuostabiai, tačiau tik jį gavus, atspalvis man nelabai patiko. Šito atspalvio konsistencija labai skysta, lakas taip ir bando pabėgti ir nudažyti nagų odeles. Pirmas nagų lako sluoksnis gaunasi permatomas, vos vos rožinis, antras (jeigu užtepti riebiai) išlygina spalvą. Aš lakavau be bazės (nes gamintojas teigia, kad nagų lakas stiprina nagus). galiu pasakyti atvirai, nagai stipresni netapo, tačiau ir be bazės nagų lakas lakuojasi puikiai, na o svarbiausiai nagai negeltonuoja. O taip labai geras rodiklis. Šnekant apie viršutinį sluoksnį, jis yra būtinas, nes vaizdas ant nagų ne toks, koks patinka man. Aš dievinu veidrodinį spindesį, todėl riebiai lakuoju nagus permatomu laku. Mano manikiūras idealiai išsilaiko apie keturias dienas, po to galiukai pašviesėja ir nusitrina.
    Apibendrinant noriu pasakyti, kad Creative Play tai unikali spalvų įvairovė, kur kiekvienas galės pasirinkti ne tik spalvą, bet ir norimą laiko tekstūrą.

    PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig