2017 m. sausio 24 d., antradienis

The Nomad


Labas rytas, mano brangieji, peržiūrėjau visas drabužių derinių nuotraukas, supratau, kad kaip besistengčiau rinktis ryškias spalvas ir įdomesnius drabužius, mano mėgstamiausiu atspalviu taip ir lieka pilka. Na o pilkai spalvai suteikia 'glamurinės' išvaizdos sidabras. Vienu žodžiu, šiandien mūsų pokalbis bis apie sidabrinės spalvos rankų darbo laikrodį is The Nomad, kuris atkeliavo pas mane iš tolimos Australijos.



Tęsiant pasakojimą apie laikrodžius ir jų pasirinkimą, skubu Jums pristatyti dar vieną gamintoją - The Nomand Watch. Kaip ir sakiau, tai rankų darbo, minimalaus dizaino ir išskirtinio grožio laikrodžiai. Apyrankė pagaminta iš geriausios kokybės Itališkos odos, na o laikrodžio mechanizmas - iš Japonijos. Modelių pasirinkimas gana platus, kiekvienas galės pasirinkti pagal savo norus ir pageidavimus. Man labiausiai patiko sidabrinis, nes sidabrinis aksomas vis neišeina iš mano galvos, na o sidabrinės spalvos striukė jau kaba drabužinėje.




Laikrodis atkeliavo tiesiog paštu, buvo gerai supakuotas, mokesčių mokėti nereikėjo (bet kaip aš sakau, tikimybė visada lieka)








Apibendrinant noriu pasakyti, kad nesvarbu, kokios spalvos laikrodį be pasirinktumėte, svarbiausiai kad pats laikrodis būtų kokybiškas. The Nomad tikrai turi ką pasiūlyti net labai išrankiam pirkėjui, na o minimalus dizainas leidžia laikrodžiui būti unisex, bet kokį modelį gali drąsiai nešioti tiek moterys, tiek vyrai. Vienu žodžiu, Valentino diena jau ne už kalnų, manau stilingas ir gražus laikrodis gali tapti nuostabi dovana mylimam žmogui arba sau pačiam.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig