2017 m. sausio 23 d., pirmadienis

YSL BLACK OPIUM FLORAL SHOCK


Nusprendžiau šnekėti apie kvepalus, tuo labiau, mano rankose labai garsaus YSL Opium kvapo variacija BLACK OPIUM FLORAL SHOCK. Neslėpsiu, tai pirmasis Opiumas mano kvepalų kolekcijoje. Šiandien labai trumpai apie Opiumų istoriją ir mano naują gėlių aromatą (kuris visai ir ne  apie gėles, aš Jums pasakysiu).




Gėlių/kavos aromatas moterims
Pažadink savo jausmus!
Gaivus, suteikiantis gyvybingumo ir energijos – toks yra naujasis Black Opium Floral Shock aromatas moterims. Kvapniųjų gėlių akordai, šalti kaip ryto rasa ir išbudinantys kaip pirmas gurkšnis rytinės espresso kavos.
Išskirtinis šaldantis ir jausmingas aromatas, kartu su intensyvių tamsių spalvų nepaprastai storinančiu blakstienų tušu sukuria puikią disharmoniją ir vienas kitą sukurdami išskirtinį įvaizdį.
Talpa: 50 ml.

Kaina: 88 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana





Mano nuomonė:

Kai aš buvau maža, mamos kvepalų spintoje, kartu su Fidji ir Magie Moire, buvo ir klasikinis Opium aromatas. Klasikinis Opium kvepalų kvapas OMG koks stiprus, man, kaip mažai mergaitei, tai buvo lyg uždraustas vaisius, visiškai neprieinamas dalykas ir geidžiamiausias pasaulyje aromatas. Patikėkite, klasikinis ir dabartis Black Opium serijų kvapai kaip diena ir naktis. Praėjo daugiau nei dvidešimt metų, o aš vis pamenu, kaip prisikvepinau mamos kvepalais (galvojau niekas nepastebės, kur gi ne, kaip Opium kvapo negalima nepajausti). Būtent tada supratau, kad šis svaiginantis rytietiškų prieskonių, tabako, medienos vanilės ir gvazdikėlių mišinys tikrai ne man, todėl prie YSL Opium lentynos niekada neėjau. 
Pirmasis Opium kvepalų buteliukas pirmą kartą išvydo pasaulį 1977 metais. Šiuolaikinė šio kvapo versija buvo išleista 2009 metais, kvepalų buteliukas jau buvo kvadratinis, o kvapas pritaikytas dabartinei auditorijai. Black Opium tai rock -and - roll kvepalų interpetacija, kuri akcentuoja magiškąsias šio kvapo akordus. Pagrindinė visų Black Opium kvepalų nata - kavos pupelės, papildomos natos - rožiniai pipirai, vanilė ir pačiuliai.
Black Opium kvepalų buteliukas tokios pat formos, kaip ir klasikinio šiuolaikiško Opium aromato, tačiau su blizgučiais, kurie simbolizuoja glam rock stilių. 
Pagaliau po tokios ilgos įžangos, pereiname prie testuojamo YSL BLACK OPIUM FLORAL SHOCK aromato. Tai kone švelnesnis ir visų mano išbandytų Opiumų, tačiau nereikia tikėti gaivių gėlių ir kavos kvapo. YSL BLACK OPIUM tai kiek daugiau, nes visi šios linijos kvepalai turi (vienaip ar kitaip) gerai atpažįstamą rytietišką saldžią (man jaučiasi džiovintos gėlės, kaljanas su vyšnių tabakų ir lengvu kavos aromatu) bazę. Taip, pirmas kvepalų akordas - saldžios kriaušės ir baltosios frezijos, pagrindinė nata - kava ir muskusas, kvapas kiek sustiprėja ir jau tai ne citrusų ir baltųjų gėlių kompozicija, o nuostabus vanilinis rytietiškas kvapas. Kvepalus ant rankos jaučiu apie geras penkias valandas, ant drabužių dar kelias dienas. Noriu pridurti, kad šitas kvapas labai gražiai keičiasi priklausomai nuo temperatūros, lauke kvepia vienaip, o atėjus į kavinę kavos, pajaučiau labai švelnias baltųjų gėlių (frezijos ir gardenijos) aromatą.
Kaip kvapą jaučiu aš? Manau viskas yra nuotraukose, gundantis Glam Rock stilius su tinklinėmis pėdkelnėmis ir sidabrinės spalvos aukštakulniais, na o rožinis šiltas megztinis simbolizuoja švelnias šio kvapo natas, kaip niekada gerai pavyko priderinti drabužius prie kvepalų.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad YSL BLACK OPIUM FLORAL SHOCK jau tikrai ne toks Opiumas, kuris buvo mano mamos spintelėje, tai labai šiuolaikiška šio kvapo variacija. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu galvojote, kad YSL Opiumai tikrai ne jūsų istorija, labai rekomenduoju susipažinti su naujiena, kuri garantuoju pakeis jūsų nuomonę.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig