2017 m. sausio 10 d., antradienis

Dalykai Vyksta



O dar prieš kelis mėnesius buvo labai faina ir šilta, bet laukti visai nedaug, iki pavasario liko mažiau nei du mėnesiai, todėl sportuojame intensyviai ir ruošiame savo drabužinę naujam sezonui. Pamenate, pasakojau savo bloge apie aksomines skirtingų atspalvių timpas, šį kartą jūsų dėmesiui labai ryškus, neįprastas ir drąsus rožinis variantas. o kodėl gi ne? Juk tokios spalvos pavasarį bus ant bangos.













Aš dievinu timpas, ir tegul visi sako ir rašo, kad timpas nešioti reikia labai atsargiai. Tiesą sakant, taip ir darau, visada nešioju ir derinu timpas su ilgai marškiniais, liemenėmis, striukėmis (kurios kiek ilgesnės, negu mano penktasis taškas), ilgais megztiniais ir t.t.). Aišku, aksominės timpos be galo madingos, tačiau jos gali stipriai storinti jūsų kojas, todėl rekomenduoju rinktis teisingus atspalvius: pilkus, tamsiai mėlynus, bordo. Rožiniai? O kodėl gi ne? Aš juos labai sėkmingai priderinau prie savo džinsinės striukės detalių ir sportinių batelių.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik vieną rekomendacija... Įleiskite pagaliau į savo gyvenimą daugiau spalvų, ir tada  antradienio rytas, kai už lango balta - balta neatrodys jau taip niūriai.

Timpos DALYKAI
Palaidinė - Zaful
Avalynė - Sammy Dress
Striukė-ZARA
Rankinė - New Yorker
Akiniai - Gucci

Nuotraukos: sandra (www.kurmanoraktai.lt)








SHARE:

1 komentaras

  1. Labai drąsus sprendimas, atrodo tikrai gražiai ir įdomiai, bet aš mieliau rinkčiausi odos imitacijos kelnes. Bet atrodai tikrai labai ryškiai ir pritrenkenčiai!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig