2017 m. sausio 10 d., antradienis

Ole Henriksen (Truth Collection) - pirmoji pažintis


Duodu vos ne 90% kad niekada negirdėjote apie Ole Henriksen veido priežiūros priemones. Mano pažintis su šiais nuostabiais produktais prasidėjo dar 2014 metais, kai vienoje iš savo lookfantastic siurprizų dėžutėje radau Ole Henriksen veido aliejų. Jis man taip patiko, kad išnaudoju jį iki paskutinio lašo, na o per praeitas Kalėdas užsakiau kelis rinkinus su mini įpakavimais. Šiandien apie labiausiais patikusias priemonės pašnekėsime plačiau.




Ole Henriksen myli visi, nuo pasaulio mąsto žvaigždžių iki paprastų blogerių mažuose pasaulio kampeliuose, nors aš savo priemones pirkau pati, įvertinai ir kokybę, ir aptarnavimą ir pasirinkimą.


Na o mano kosmetinėje kelios Ole Henriksen priemonės:








Mano nuomonė:

Pasakau iš karto, mano visos turimos priemonės skirtos naudoti tik kartu, kiek bandžiau naudoti atskirai, rezultatas buvo nulinis. Kokias gi priemones aš turiu:
 Ole Henriksen truth serum collagen booster® - tai geriausias 2011 kosmetikos produktas pagal Harper's Bazaar kosmetikos priemonių reitingą. Tai lengvas, nelipnus, oranžinės spalvos serumas, kurio sudėtyje yra kolagenas ir antioksidantas, vitaminas C ir E, o taip pat žaliosios arbatos, citrinų ir apelsinų ekstraktai. Jis skirtas apsaugoti veido odą nuo laisvųjų radikalų ir neigiamos aplinkos poveikio, tai kiekvienos dienos reikiamų vitaminų dozė jūsų veido odai. Pasakau nuo savęs, kad serumas greitai susigeria, tačiau aš jį maišau su kremu ir naudoju rytais. Po naudojimo veido oda sustangrėja akimirksniu. Ar serumas vertas savo kainos? Vienas serumas tikrai ne, bet su kremu ir aliejumis jis daro stebuklus, tačiau visos priemonės kainuoja OMG kaip nepigiai. 
Ole Henriksen truth revealed™ super creme SPF skirtas visų tipų odai (bent jau taip rašo gamintojas), aš pasakysiu savo nuomonę, kremas skirtas normaliai -sausai odai, nes jeigu oda mišri arba riebi, kremas bus tikrai per sunkus. Juolab gamintojas siūlo kiek lengvesnės tekstūros drėkinamąjį kremą. Aš dažniausiai naudoju visas šias priemonės po Naujųjų metų, kai lauke sustiprėja šalčiai, oda jau neturi galimybės priešintis temperatūros pokyčiams, šildymui, pradeda išsausėti ir praranda tonusą. Būtent tada į pagalbą skuba visos šios Ole Henriksen priemonės. Šnekant apie kremą, gamintojas siūlo jį kaip pagrindą prie jau aprašyto serumo ryte ir aliejuko vakare. Masažiniais judėsiais masažuojame veido ir dekolte zoną. Kremo sudėtyje Omega3 ir Tripeptide-5, kuris stimuliuoja kolageno sintezę ir stangrina veido odą, o tai pat suteikia jai švytėjimo iš vidaus.
Ole Henriksen pure truth™ youth activating oil 30ml būtent nuo šito aliejuko prasidėjo mano meilė Ole Henriksen kosmetikos priemonėms. Tai natūralūs, šalto spaudimo erškėčių sėklų aliejus, kuris natūraliai aktyvuoja antioksidantų gamybą, sudėtyje vitaminas A, C, E ir Omega 3•6. Aliejus gana tirštas, naudojasi taupiai, man užtenka kelių lašelių į kremą, naudoju aliejuką tik vakarais, nes dienai jis man kiek per sunkus. Jeigu norite nusipirkti tik vieną priemonę pabandymams, tegul tai būna aliejukas, nes jis šitoje kompanijoje groja pagrindiniu smuiku. 
Tiesą, iš Ole Henriksen esu bandžiusi veido prausiklį su raudonos arbatos ekstraktu ir  paakių kremą iš tos pačios linijos, deja, priemonės didelio įspūdžio nepadarė.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nes manęs dažnai klausia, verta aš neverta investuoti tiek pinigų į kosmetikos priemones. Į save investuoti tikrai verta, tačiau reikia protingai atsirinkti tai, kas tinka būtent jūsų veido odai, todėl labai rekomenduoju pirkti pradžioje Ole Henriksen mini rinkinius, kurių kaina tikrai humaniška (aš pirkau www.feelunique.com)




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig