2017 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

GLAMGLOW DREAMDUO™ Overnight Transforming Treatment


Labas rytas, mano brangieji, tikriausiai kiekvienas iš jūsų tikrai gardėjote apie stebuklingas GlamGlow veido kaukes, jų pasirinkimas parduotuvėje (dabar jau) milžiniškas. Tačiau būkime realistais, mažai kas jas išbandė, nes kaina tikrai labai didelė, už tokią kainą norisi tikrojo stebuklo. Man GLAMGLOW kaukės nėra naujiena, man jos labai labai patinka (nes jų veiksmingumo aš jau spėjau įsitikinti), tačiau veido valymui naudoju GLAMGLOW veido prausiklį (juodą). Šiandien jūsų dėmesiui kiek neįprasta, dviejų dalių veido kaukė, kuri skirta naudojimui nakčiai.









Mano nuomonė:

Mes jau įpratome ( bent jau aš), kad GLAMGLOW tai molio pagrindu pagamintos momentinio poveikio veido kaukės. Šį kartą mano rankose visiška naujiena, tai dviejų dalių naktinė veido kaukė. deja, kol kas oficialus aprašymo nėra, tačiau kaukė jau parduodama užsienyje, todėl labai trumpai apie pačią kaukę. GLAMGLOW DREAMDUO™ Overnight Transforming Treatment tinka visų tipų odai, su to pilnai sutinku, kaukė puikiai drėkina ir stangrina veido odą. Aš labai rekomenduoju naudoti šią kaukę kaip SOS priemonę prieš labai svarbius renginius. Pasakau nuo savęs, kartais renginiai ir sunkūs makiažai taip išvargina mano veido odą (na logiška, kelios dienos iš eilės su proginiais makiažais ir MAC priemonėmis), kad oda papilkėja, išsausėja ir labai priešinasi tolimesniam jos gražinimui (juokas, juokais, bet jau ketvirtą dieną iš eilės taip sunku užtepti makiažo pagrindą (dabar kalba neeina apie lengvus, kiekvienos dienos naudojimui skirtus makiažo pagrindus, aš pasakoju apie kelis sluoksnius pudros, kad nors ir tvanas, tavo pudra vistiek vietoje ir atrodo tobulai)). Aišku, aš darau naktines kaukes, naudoju lakštines kaukes veido drėkinimui, bet to kartais būna per mažai. Su dideliu susidomėjimu pradėjau GLAMGLOW DREAMDUO™ Overnight Transforming Treatment kaukės testavimą. Jos įpakavimas be galo gražus, sidabrinis. Atidarome ir matome dviejų dalių naktinę veido kaukę. Kaukės kvapas - apelsinai šokolade, tačiau ne sintetinis ir neerzinantis, po kelių akimirksniu aš jo nejaučiu. Kaukė apsaugota nuo neigiamo aplinkos poveikio permatoma membrana, ant kurios užrašyta kokią kaukės dalį naudoti pradžioje, o kuria užbaigti procedūrą. Gamintojas rašo, kad naktinė veido priežiūros procedūrą reikia pradėti nuo perlamūtrinės, labai lengvos konsistencijos kaukės, na o toliau užbaigti su kiek tirštesne pilka. Noriu pridurti, kad kaukės sudėtyje nėra parabenų ir sulfatų, pilnas ingredientų sąrašas čia. Kaukė skirta drėkinti, puoselėti ir kovoti su nuovargiu ir papilkėjusiu veido atspalviu. Kaukės sudėtyje žaliosios kavos ekstraktas, healurono rūgštis ir Mozuku dumbliai. Aš nenoriu labai ilgai ir nuobodžiai pasakoti apie sudėtį, mane labiausiai domina poveikis, o jis tikrai yra. 
Šitoje vietoje aš pasakysiu tik savo nuomonę - GLAMGLOW DREAMDUO™ Overnight Transforming Treatment tai unikali SOS priemonė, kuri veikia naktį. Jau iš ryto veido oda pailsėjusi ir minkšta, kiek sustandėja veido kontūras, o paakių raukšlės matomos mažiau. Geriausiai kaukę naudoti po giliai valančių procedūrų, tada efektas žymiai stipresnis. Ar yra kaupiamasis poveikis? Nelabai. Poveikis nuo kaukės jaučiamas dar kelias dienas (veidas be galo lygus ir atrodo pailsėjęs), būtent todėl labai rekomenduoju naudoti tokio tipo kaukes prieš svarbius renginius, arba kai oda pavargo ir reikalauja papildomos SOS priemonės. GLAMGLOW DREAMDUO™ Overnight Transforming Treatment buteliukė kaukės vos 40 ml, 20 ml serumo ir 20 ml kaukės, todėl tokį stebuklą aš tikrai taupysiu svarbiems renginiams.
Ar verta kaukė savo kainos? Aš manau taip. Taip pat labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į pilną GLAMGLOW asortimentą. Aš naudoju veido prausiklį su šveičiamosiomis dalelėmis ir paakių veido kaukes (irgi kaip SOS priemonę) esu labai labai patenkinta.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig