2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Klasika arba drabužiai kiekvienai dienai


Parduotuvėse jau prasidėjo išpradavimai, visi skuba nusipirkti madingus ir trendinius drabužius, tačiau prieš perkant, labai rekomenduoju gerai apgalvoti ir apsvarstyti savo pirkinius. Kodėl? Nes labai dažnai, tokio tipo drabužiai greitai išeina iš mados, juos sunku derinti, jie visiškai netinka kiekvienos dienos nešiojimui, būtent todėl mano pasakojimas šiandien apie klasikinius drabužius, kurie idealiai tinka kiekvienai dienai.



Juokas, juokais, tačiau šioms nuotraukos daugiau nei metai, tada jos man nelabai patiko, kai supratau, kad jos geros, buvo jau pavasaris, todėl žieminių drabužių derinių skalbti nesinorėjo, o dabar atėjo tas laikas, kai derinio tema ir pavadinimas atėjo patys "drabužiai kiekvienai dienai". Juk savo bloge dažniausiai rodau labai ryškius ir drąsius drabužių derinius, kuriuos (kaip sako mano viena draugė) galėtų nusipirkti apie 15-20 procentų žmonių, na o ką kiti? kitiems reikia klasikos.
Aš galiu pasakyti, kad klasikiniai juodi marškiniai su kaspinu mano drabužinės top'as. Jie tinka visur ir bet kokiais progai, prie sijono, kelnių, megztinių V tipo iškirpte. Odinės kelnės neišeina iš mados, gal jie jau atrodo ne taip madingai kaip praeitą sezoną, tačiau juos vis dar galima nešioti, nešioti, ir nešioti. Perkant labai patariu atkreipti dėmesį į Chaki, bordo ir rudus atspalvius. Na o pilkos spalvos paltukas mano mėgstamiausias, jeigu laibai šalta, ji galima derinti su kailine šviesesnės spalvos liemene. 
Rašant norų sąrašą (einant į parduotuves per išpardavimus) labai rekomenduoju įtraukti į jį tik klasikinius drabužius: kelnės, marškinius, palaidinės, klasikinio tipo paltus ir ilgesnes liemenes. Na o tam, kad neišleisti visų pinigų, aš einu į parduotuvę su tam tikrą sumą, todėl pastoviai skaičiuoju ką pirkti ir gerai galvoju, reikia -ar nereikia.





Aišku, per metus labai daug kas pasikeitė, madno drabužių deriniai tapo kitokiais, tačiau klasika - lieka klasika. Na o mano akimis dabar labai trūksta ryškių detalių: rankinės, šaliko arba skrybėlės... 

Paltas - New Yorker
Liemenė - Marc Jacobs
Avalynė - ZARA
Kelnės ir palaidinė - ZARA

Nuotraukos: Darja (http://luscious-style.com)











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig