2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2017.01.05


Nespėjau net atsigauti po švenčių, o jau ketvirtadienis, reiškia laikas Beauty talk rubrikai. Blogeriai šią savaitę labai daug dėmesio skyrė madingom tendencijoms, išpardavimams ir naujiems drabužių derinimas. Aš irgi noriu važiuoti fotografuotis, bet toks oras neleidžia to daryti, ne nebent jeigu nenori peršalti ir sirgti iki pavasario ;-). Vienu žodžiu, geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos blogerius...




Jau visose parduotuvėse prasidėjo išpardavimai, ką nusipirkti ir kokios pagrindinės šių metų madingos tendencijos pataria savo skaitytojams Sandra.


Kaip nepamesti galvos per išpardavimą skaitome Simonos bloge. Puikiai žinau kaip būna, nueini sijono, o grįžti su dviem maišais naujų drabužių, o iš tikro nieko nereikėjo.


Tobulas Darjos naujas paltas, dievinu prigesintą rožinę spalvą, ji puikiai tinka tiek žiemai, tiek rudeniui, tiek pavasariui.


Martina dalinasi jos įkvepiančių blogerių ir gražių merginų sąrašu, nėra ko slėpti, kelios iš jų irgi mano suraše, na o "on Top" - Annabelle Fleur.


Sandros nauji drabužių deriniai ir nuostabūs Kipro salos vaizdai laukia jūsų bloge, na o aš savo nuostabai sužinojau, kad ten ne tik gražu, bet ir šilta.



Aš manau tikrai neįmanoma apsieiti žiemą be šilto džemperio, Inga savo blogo skaitytojams pasakoja apie savo iš SammyDress parduotuvės. 


Oi, kokia matyta Viktorijos nauja mėlyna striukė... Bet paltas tikrai gražus, iš kur visi drabužiai? Skaitome jos bloge


Be jokios abejonės Lauros drabužių derinukas labai drąsus ir be galo madingas, aš pati labai noriu nusipirkti tokio tipo džinsus, tačiau kol kas man dar nedrąsu.


Živilė, noriu pasakyti, tavo chaki spalvos sijonas tobulas, na skaitytojams skubu priminti, kad Chaki spalva nepalieka podiumų ir bus madinga visą pavasario sezoną.



Žiema, Londonas, Kalėdos, Atrakcionai, kas gali būti geriau???



Viena UD ryškių šešėlių paletė, be galo daug makiažo variantų, kokį makiažą siūlo Absentta, skaitome jos bloge.


Apie kiekvienos dienos makiažą ir naudojamas priemones skaitome Fashion frame bloge, na o Zoeva akių šešėlius aš pati labai seniai jau noriu išbandyti. Na gal jau Šiais metais...


Šiandien už lango labai šalta, svarbu ne tik šiltai apsirengti, bet ir pasirūpinti savo veido odą. Kaip tai padaryti, skaitome Modestos bloge.


Apie Artdeco Kalėdinę kolekcij1 skaitome Kotrynos bloge, aš manau raudonas matinis lūpų dažas neturi sezoniškumo ir tinka bet kokiai progai.


Jeigu anksčiau BeYu kosmetika man atrodė labai vaikiška, paskutinės išbandyto kosmetikos priemonės labai labai tiko ir patiko, na o Nutri Power Foundation mano favoritas.


Pati negaliu naudoti jokio micelinio vandens, kaip ir norėčiau, man nuo jo alergija, todėl atsiliepimą apie MIXA skaitome Patricijos bloge.


Skaitydama kitus blogus, suvokiu, kokie mes skirtingi. Salomėjai labai patiko Marocanoil plaukų priežiūros priemonės, o man visai ne. Nes skirtingi plaukai, skirtingi norai, logiška - kad skirtingos priemonės.

Tokia buvo mūsų pirmoji šių metų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig