2017 m. sausio 17 d., antradienis

L'oreal SUPERLINER ULTRA PRECISION Skystas akių apvadas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš pat ryto prie blogo rašymo. Nusprendžiau (nors kiek peršalus) šiandien nuvažiuoti iki miesto, pereiti pro parduotuves ir užsukti pas tėvus, plius susitariau su drauge apsikeisti objektyvais, nes man reikia automatinio ir galingesnio ketvirtadienio renginiui. Vienu žodžiu, kai gavau L'oreal naujienas pradėjau testavimą nuo naujų lūpų blizgesių, po to išbandžiau blakstienų tušą, na o akių pravedimą palikau ant galo. Jeigu yra galimybę, aš geriau naudosiu juodos spalvos pieštuką ir matinius juodos šešėlius, tačiau L'oreal SUPERLINER ULTRA PRECISION labai patiko ir tiko, dabar jau dažniau mano makiažuose galima pamatyti ir akių pravedimą (kas keista, pravesta lygiai )




Superliner Ultra Precision
Skystas akių apvadas
Skystas akių apvadas iš Superliner akių apvadų kolekcijos. Užtikrina tolygią, ilgai išliekančią liniją.
- Plunksnelės formos šepetėlis leidžia sukurti tikslias, skirtingo storio akių kontūro linijas.
- Dėl didelės juodų pigmentų koncentracijos akių kontūro linija yra ryškiai juoda, ypač tiksli ir ilgai išliekanti.
Naudojimas:
Plunksnelės galiuku brėžkite liniją palei viršutines ir/arba apatines blakstienas. Pasukite kempinėlę, jei norite keisti linijos storį ir sukurti platesnę arba plonesnę liniją. Prieš naudojimą gerai suplakite.
Rezultatas: 
Juodos, tikslios akių kontūro linijos ir ilgai išliekantis rezultatas
Kaina: 11,99 EUR




Rezultatas:



Mano nuomonė:

Per ilgą bloginimo laiką aš jau kiek išmokau padaryti lygų ir jau gerai atrodantį akių pravedimą. Ne, darant makiažą kitiems žmonėms, tai žymiai paprasčiau nei padaryti sau. Net nežinau kodėl man taip gaunasi. Noriu pasakyti, kad man šitoje vietoje labai padėjo Liner Designer iš Beauty Blender šeimos. Pradžioje naudojau tik jį, na o dabar ranka jau įprato, todėl jeigu reikia tiesiog plonos linijos, išeina ir be jo, na o jeigu reikia piešti ką nors rimčiau, be jo apsieiti dar sunkoka. 
Mano makiažo nuotraukos padarytos jau po fotosesijos, nes man buvo be galo įdomu pažiūrėti kaip išsilaiko akių pravedimas po kelių valandų fotosesijos ir keturių persirengimų, pridėkite dar sniegą ir stiprų vėją. Vienu žodžiu, L'oreal SUPERLINER ULTRA PRECISION išsilaiko puikiai. Jo spalva nėra super juoda, tam, kad gautųsi labai ryški linija, reikia pravesti kelis kartus, tačiau naujokams (kokiems kaip aš, tai tik pliusas, nes lengviau ištaisyti klaidas). Aš to nepastebėjau, tačiau dauguma merginų sako, kad su šituo pravedimu neįmanoma pravesti labai plonos linijos. Aš, tiesą sakant, labai labai plonos linijos pravesti ir nesistengiau, tai nėra man aktualu. 
Ar patiko? Tikrai taip. Ar rekomenduoju? Šitoje vietoje turite pačios išsirinkti kokio tipo pravedimai jums patinka: geliniai, su šepetėliu, plunksna ir t.t.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig