2017 m. sausio 13 d., penktadienis

Maybelline COLOR SENSATIONAL LOADED BOLDS LŪPŲ DAŽAI



Labas rytas, mano brangieji, neseniai tvarkydama savo kosmetikos lentynas, atradau neišbandytą Maybelline matinį lūpų dažą. Nusprendžiau, kad reikia skubiai taisyti padėtį, bet pradžioje nuotraukos ir aprašymas. Tiesą sakant, Maybelline matiniai lūpų dažai vieni iš geriausių savo kainų kategorijoje, būtent jie gali pasiūlyti įvairiausius sodrius atspalvius, tikrai matinę tekstūrą ir gerą rezultatą.



Gamintojo aprašymas:






Intensyvūs spalvų pigmentai. Matinis efektas. Kreminė tekstūra, kad lūpų dažai teptųsi ypač lengvai ir lūpoms suteiktų malonų pojūtį. 3 ryškūs atspalviai: 882 Fiery Fuchsia, 885 Midnight Merlot, 886 Berry Bossy.




Rezultatas:


Mano nuomonė:

Aš esu labai didelė Maybelline matinių lūpų dažų gerbėja. Nors mano kosmetinėje gyvena ir kiek brangesni brandai, Maybelline nepaleidžia savo pozicijų, nes tiek spalvos, tiek kokybė verti dėmesio. Maybelline lūpų dažų įpakavimas klasikinis, tamsiai mėlynas matinis dangtelis, naudoti patogu ir paprasta, tvirtai užsidaro, todėl galima drąsiai mesti į rankinę  ir nesijauninti dėl to, kad lūpų dažai gali atsidaryti.  Lūpų dažų atspalvis įpakavime gana apgaulingas, todėl labai rekomenduoju išbandyti jį parduotuvėje ant rankos. Maybelline COLOR SENSATIONAL LOADED BOLDS labai pigmentuoti, spalvos ryškios, pasirinkimas nėra toks didelis, kaip sakykim JAV, tačiau kiekvienas galės pasirinkti pagal savo skonį. Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip. Lūpų dažas išsilaiko apie geras kelias valandas, dažant lūpas ryškiais atspalviais pieštukas yra būtinas.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig