2017 m. sausio 13 d., penktadienis

Glen Plaid Single Breasted Coat



Pagaliau oras kiek pagerėjo, todėl aš nieko nelaukiant skubu įamžinti savo drabužių derinius, juolab, kad naujų drabužių be galo daug. Aš labai mėgstu bodo spalvą ir paltukus, mano pasakojimas šiandien apie šiuos du favoritus mano drabužinėje.



Pamenate, pasakojau apie SheIn internetinę parduotuvę, šitas paltukas būtent iš ten. Jis tinka pavasariui, nėra super šiltas, tačiau be galo stilingas ir gražus. Jį galima derinti tiek su džinsais ir sportiniais batais, tiek pasirinkti klasikinius drabužius ir kiek ryškesnius aksesuarus (kaip padariau aš).
Kokia be būtų mada, o mama visada sakė man nešioti kepurę. Pamenu vaikystėje kepurių nekėsdavau, galvojau kad jos atrodo vaikiškai, o aš jau tokia rimta, kad kepurė tikrai ne man. Praėjo laikas, dabar kepurės mano neatsėjamas aksesuaras. Ką noriu pasakyti, nebijokite galvos aksesuarų, jos atrodo gražiai ir stilingai, reikia tik mokėti derinti.

Na o vakar paštininkas atnešė man mano užsakymą iš asos.com, nuostabius bordinius aulinukus. Jie irgi tinka tik pavasariui, nes padas toks slydus, kad OMG. Bet, atrodo tikrai efektingai, o kainuoja nebrangiai.

Na ir pabaigai su lithuanianbeautyblog kodu inetrenetinėje parduotuvėje  MOCKBERG  gausite net 20% nuolaidą bet kokiam pasirinktas laikrodžiui, manau tai unikali galimybė užsakyti dovaną sau....







Paltas - SheIN
Sijonas - Atmosphere
Palaidinė- ZARA
Kepurė, Rankinė - New Yorker
Pėdkelnės - Lindex
Avalynė - Asos
Laikrodis - Mockberg














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig