2017 m. sausio 13 d., penktadienis

Apie akių makiažo pagrindus


Aš manau prieš šnekant toliau apie šešėlių paletes, neįmanoma neaptarti akių šešėlių pagrindų. Juk be geros kokybės pagrindo, neįmanomas nei vienas makiažas. Aš savo kosmetinėje radau tokius pagrindus, šiandien labai trumpai pabandysiu aptarti visus pliusus, minusus ir naudojimo subtilybes.



Dauguma galvoja, kad makiažo pagrindas tai yra makiažo pagrindas, tačiau šitoje vietoje pasirinkimas yra milžiniškas. Yra baltos, nude, juodos spalvos akių šešėlių pagrindai, egzistuoja specialūs pagrindai skirti pigmentams, blizgučiams, gliteriams ir t.t. Kokius pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų pačių pageidavimų ir poreikių.



Aš tikriausiai noriu pradėti nuo seniausio mano kosmetinės gyventojo - NYX baltos spalvos makiažo pagrindo. Kam jis yra skirtas? Šviesios ir ryškios spalvos makiažams. Paltas pagrindas, kuris suteikia šita baze paryškina bet kokius šešėlius. Būtent todėl aš dažniausiai naudoju jį darant arba labai ryškius makiažus su UD šešėliais, arba su The Balm matiniais (ypač, jeigu reikia pašviesinti akies pradžią su baltos spalvos matiniu šešėliu). Šnekant apie NYX Jombo pieštukus, nes dauguma sako, kad juos galima naudoti kaip makiažo pagrindą, plius skirtumas nėra didelis,pasakau tik savo nuomonę, skirtumas yra, jis, man asmeniškai, yra labai akivaizdus. NYX Jombo pieštukai yra kreminės konsistencijos, kiek riebesni, negu makiažo pagrindas, todėl kelios spalvos ir pliurzė ant akių garantuojama. Jombo pieštuką galima naudoti jeigu makiažui naudojate viena arba du atspalvius, plius jį reikia sutvirtinti su biria pudra. Aš esu mačiusi be galo daug NYX įvairiausių pagrindų, tikriausiai nusipirksiu pabandyti juodos spalvos - tamsiems makiažams, o kol kas turiu tik neseniai gautą testavimui šešėlių pagrindą Blizgučiams ir pigmentams (NYXGlitter Primer). Jis šviesiai rožinės spalvos, idealiai tinka bet kokio tipo pigmentams, vidutinio dydžio blizgučiams. Didelis pliusas - gali būti naudojamas ant akių ir lūpų, na o minusas - mūsų NYX parduotuvėse aš jo nesu mačiusi (tik Rygoje).


Klasikinis ir labai populiarus Urban Decay šešėlių pagrindas netapo mano favoritu, jis geras, tinka bet kokio tipo šešėliams, geriausiai - blizgiems ir frost tipo, tačiau iš UD stendo man labiausiai patinka Anti Age variantas. Kodėl jo nėra mano kosmetinėje? Tiek daug makiažo pagrindų man tikrai nereikia, na o kodėl jis toks ypatingas? Jis nude spalvos, labai tirštas, idealiai padengia voką ir paslepia visus trūkumus, šešėliai atrodo labai gerai, tinka visų tipų šešėliams, bet geriausiai - matinėms.

The Balm šešėlių pagrindas labai panašus į klasikinį UD variantą, jeigu nežinoti kuris yra kuris, sumaišyti labai lengva.


Puikiai žinau, kad Artdeco šešėlių pagrindai yra labai populiarūs, tačiau klasikinis variantas man nelabai patiko, mano širdį užkariavo Art Couture Collection makiažo pagrindas skirtas šaltiems šešėlių spalvoms. Vienu žodžiu, tirštos konsistencijos, gerai maskuojantis, puikiai išlygina voko spalvą, šešėliai laikosi idealiai, puikiai tinka visų šešėlių atspalviams. Dabar supratote, kodėl nepirkau brangesnio UD varianto?


Na ir pabaigai mano universalus ir kelioninis mini variantas iš Make Up Factory. Jeigu reikia krauti kosmetinę, o vietos keliems makiažo pagrindams tiesiog nėra, mano pasirinkimas - Make Up Factoty. Jis tinka bet kokio tipo šešėliams, plius nedirgina akių (kas labai svarbu darant kiekvieną dieną proginius makiažus ir klijuojant blakstienas).

Tokie makiažo pagrindai gyvena mano kosmetinėje, jie geriausi iš geriausių, kitų pas mane tiesiog nėra, na o kokį pasirinkti, priklauso nuo jūsų pačių. Manau tik reikia atsakyti į pagrindinį klasuimą "Kokio tipo makižus darote kiekvieną dieną?"







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig