2017 m. sausio 14 d., šeštadienis

#NASHILOVERS


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui vos ne galiausios neseniai išbandytos plaukų priežiūros priemonės Nashi Argan. Einant į pristatymą buvau nusiteikus labai skeptiškai, na kaip šampūnas, plaukų balzamas ar kaukė mane galėtų nustebinti, na o plaukų aliejukų rinkoje milijonai, tik spėk bandyti ir rinktis. Tačiau Nashi Argan stebina tiek kokybe, tiek rezultatu. Aš jau pasakojau  apie nenuplaunamą balzamą, kuris mano manymu yra Top plaukų priežiūros priemonė, šiandien apie plaukų šampūną ir balzamą pašnekėsime plačiau.





Nashi Argan 
prekės ženklas gimė 2010 m. Iš pradžių produkcija Italijos rinkoje buvo tiekiama tik grožio salonams, vėliau neįtikėtinas paklausos augimas paskatino Nashi Argan tapti pirmuoju profesionaliu prekės ženklu mažmeninėje rinkoje ir 2014-aisiais Milane buvo atidaryta pirmoji Nashi Argan parduotuvė. Po Milano sekė Parma, Bergamas, Florencija ir kiti Italijos miestai.
Tarptautiniu mastu, Nashi Argan yra tiekiama išskirtiniams grožio salonams daugiau nei 47-iose šalyse per atrinktus oficialius atstovus – verslo partnerius visame pasaulyje. 

#LENGVA LINIJA
Nashi Argan – tai „išmani“ linija, kurią sudaro 5 produktai, tinkantys visų tipų plaukams ir patenkinantys tiek kliento, tiek ir kirpėjo poreikius.
Lengva naudoti kirpėjui ir paprasta pasirinkti klientui.
Viena iš priežasčių, neatsiejamai pritraukiančių vartotojus prie Nashi Argan – unikalus aromatas, charakterizuojantis visą produkcijos liniją.

#NASHILOVERS
Socialinių tinklų pagalba Nashi Argan kasdien palaiko ryšį su savo klientais, išklauso jų poreikius ir augina pasitikėjimą prekės ženklu.
Daugiau nei 300 000 #Nashilover’ių visame pasaulyje!
Visas naujienas rasite Facebook puslapyje: Nashi Argan Lithuania. 

Sekite mus: 
https://www.facebook.com/Nashi-Argan-Lithuania-1401969333466968/ 







Mano nuomonė:

Gamintojas teigia, kad priemonės tinka visų tipų plaukams, reikia tik teisingai parinkti naudojamas priemones. Žinote, kas yra baisiausiai iš visų? Kosmetikos priemonės, kurios tinka visų tipų plaukams, tačiau kaip aprodo realybė, netinka niekam. Bet Nashi Argan maloni išimtis, nes priemonės tobulos. Buteliukų dizainas labai itališkas, negaliu pasakyti, kad super patogus, nes šlapiomis rankomis po šampūno naudojimo labai sunku atsukti balzamą, bet tai maža smulkmena. Aš turiu ir mini įpakavimus su patogiais dangteliais. Tiesą, priemonės naudojasi taip taupiai, kad pas mane ant dugno tik šampūnas, na o balzamo liko nemažao, bet pasibaigė mini kaukės įpakavimas. Vienu žodžiu, aš apie tai, kad labai rekomenduoju pradėti savo pažintį su priemonėmis nuo mažų buteliukų, tada atrinkti kas tinka plaukams, ir pirkti didesnius įpakavimus. Priemonių kvapas rytietiškas, tačiau nėra saldus, labiau prabangus medienos vanilės ir tradicinis argano aliejaus kvapas. Šampūnas permatomas tekstūros, balzamas kreminis, tačiau nėra riebus. Balzamas puikiai pasiskirsto, po naudojimo plaukai šilkiniai, jie labai lengvai šukuojami ir tiesūs. Man toks variantas puikiai tinka, nes pastoviai nešioju prisegamus plaukus, po šių priemonių naudojimo plaukai nesivelia ir labai minkšti, skirtumo tarp savo ir prisegamų plaukų beveik nesimato, tai man yra be galo svarbu. Būtent todėl jeigu priemonės pasibaigs, būtinai nusipirksiu pati, nes tokių tiesių ir lengvai šukuojamų plaukų pas mane jau seniai nebuvo.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig