2017 m. sausio 15 d., sekmadienis

ANNY 075.50 Ruby Nails


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji, pagaliau po ilgos pertraukos važiuojame fotografuoti drabužių derinius. Negaliu sulakti tos akimirkos, atsikėliau anksčiausiai, sukvarkiau nagus, plaukus, paruošiau drabužių derinius, todėl jau greitai fotosesijos rezultatą galėsite pamatyti bloge. Na o Jums palieku dar vieną atsiliepimą apie ANNY nagų lakus. Juokas, juokais, tačiau jau 50-ą mano bloge.





ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!


Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Vienas iš gražiausių ANNY nagų lako atspalvių, labai gaila, kad šita spalva yra limituoto leidimo ir būna tik Kalėdiniuose rinkiniuose. Aš du metus svajojau nusipirkti rinkinuką su ANNY mini nagų lakais, bet juos išpirkdavo taip greitai, kad aš net nespėdavau pagalvoti. Pagaliau tokį rinkinuką gavau dovanu iš ANNY atstovų. Lako spalva - raudonas perlamutras, be blizgučių. Tiesiog raudona, teisinga spalva, kuri per Kalėdas privalo sužibėti. Tačiau Kalėdos praėjo, o lakas naudojamas toliau, nes spalva tapo mano mylimiausia. Mini nagų lakai yra tokios pat konsistencijos ir tekstūros kaip ir didesnį 15 ml. įpakavimai. Šepetėlis mažas, bet lankstus ir patogus, leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės. ANNY 075.50 Ruby Nails reikalauja viršutinio sluoksnio, nes rezultatas gaunasi kiek matinis. Manikiūras tobulai išsilaiko apie keturias dienas. Vienu žodžiu, jeigu pamatysite mini ANNY nagų lakų rinkinius, labai rekomenduoju.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig