2017 m. sausio 18 d., trečiadienis

Oriflame „The ONE“ birūs akių šešėliai


Aš pirmadienį tvarkiau lentynas ir prisiminiau apie Oriflame šešėlius. Gavau testavimui juos labai seniai, tačiau jų įpakavimas rožinis, o spalvos labai jau pavasariškos, na niekaip netinka niūriai dienai. Todėl mano pasakojimas apie juos tik dabar.





Paryškink savo natūralų grožį šiais šilkiniais biriais akių šešėliais. Ypatingai pigmentuoti, spindintys atspalviai. Lengvai maišomi, gražiai atrodo keletas sluoksnių. Lengvai sukursi subtilų ar intensyvų įvaizdį. Lygiai ir gražiai užtepsi.

Kur pirkti: www.oriflame.lt







Mano nuomonė:

Pasakysiu tik savo nuomonę, man visiškai nepatinka vieno atspalvio šešėliai, tikriausiai jau pripratau prie šešėlių palečių, kur be didelių pastangų galima padaryti bet kokio sunkumo makiažą. Šnekant apie birius Oriflame šešėlius, jų kaina kiek peri didelė. Tik pagalvokite, mano spalvos kainavo vos ne 15 EUR. Būkime realistais, už tokią pinigų sumą galėčiau nusipirkti šešėlių paletę (kur minimum 10 atspalvių). 
Šnekant apie pačius šešėlius noriu pasakyti, kad jie labai labai blizgūs, o atspalviai nelabai skiriasi vienas nuo kito, gal ryškesnis Lilac kiek kitoms, bet Nude ir Peach beveik identiški (šnekant apie tai, kaip tie atrodo ant akių su makiažu). Dauguma tokius šešėlius naudoja dieniniams makiažams, na o aš kelis kartus panaudojus vakariniams (paryškinti akies kamputį ir po antakių zoną) supratau, kad su malonumu naudosiu tik Peach atspalvį, visos kitos spalvos ne man, nude per dau sidabrinis ie šaltas, na o Lilac violetinis. Tirsą, Peach galima naudoti kaip higlighterį skruostams paryškinti.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig