2017 m. sausio 10 d., antradienis

PUPA FACE FLANNEL


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui labai neįprasta PUPA veido priežiūros, o jeigu dar tiksliau, valymo priemonė. Aš manau, šiais metais rinkoje bus įvairiausių servetėlių bumas. Aš nešneku apie paprastas, šlapias servetėles, aš šneku apie inovatyvias technologijas, išskirtines medžiagas ir daugiafunkcinį naudojimo būdą.






Labai trumpai išverčiu tai, ką sako gamintojas, servetėlė skirta labai lengvo makiažo valymui, labiausiai tinka veido prausimui ir valymui rytais, o taip pat gali būti naudojama molinių kaukių nuo veido valymui. Naujienos reikia ieškoti parduotuvėse Kosmada ir Kristiana





Mano nuomonė:

Gavau aš šį stebuklą dar prie Kalėdas, ilgai žiūrėjau, bandžiau spėlioti kas per daiktas, kam jis skirtas.  Vienu žodžiu, radau aprašymus itališkai, išverčiau ir tada supratau, tai gi čia daugiafukncinė veido valymo servetėlė. Tai ne naujiena mano kosmetinėje, tačiau galiu pasakyti iš karto, kad tai visai kitoks dalykas, nei mano turimi. Makeup Eraser skirta makiažo valymui, Flame - lengvam makiažo valymui, tačiau daugiau dėmesio skiriama veido priežiūrai, na o šita skirta veido valymui rytais, nors mane užkabino ne tai. Labiausiai patiko, kad su šia servetėle galima valyti molio kaukes, kurios sunkiai valosi (jeigu jau nespėjai nuvalyti laiku). Rimtai, nežinau kaip jums, o man po molio kaukių reikia plauti dar ir kriauklę, todėl dėjau labai daug vilčių, kad tokio tipo servetėlė palengvins mano gyvenimą ir molio kaukių naudojimą.
Atidarome įpakavimą ir matome išdžiuvusią servetėlę, ji labai kieta ir gerai laiko savo formą. Palaikau servetėlę kelias minutes po tekančiu vandeniu ir ji tampa tokia, kokia ir turi būti. Ji labai minkšta, labai įdomios švelnios medžiagos. Pabandžiau aš ja valyti veido odą rytais, tačiau servetėlė labai labai švelniai valo odą, net nieko nesijaučia. Bandžiau ir nuvalyti makiažą, valo vidutiniškai, nuo akių blakstienų tušą nuvalyti buvo tikrai sunku, bet po naudojimo servetėlė gerai išsiplovė su paprastu vaikišku muilu. Na o kaip gi su molio kaukėmis, tobulai aš jums pasakysiu, tikrai palengvino mano gyvenimą. Nuvalo labai švelniai, nedirgina odos, pašalina visus nešvarumus ir kaukės likučius.

Vienu žodžiu, jeigu mėgstate naudoti ir daryti molio pagrindo veido kaukes, labai rekomenduoju šią servetėlę.

PR sample






SHARE:

3 komentarai

Blogger Template Created by pipdig