2017 m. sausio 11 d., trečiadienis

SheIn




Aš manau reikia šnekėti apie madingas tendencijas, tačiau man arčiau internetinės parduotuvės ir tai, kas parduodame tenai. Su malonumu pristatau www.shein.com. Jeigu naujienos ir nauji drabužių modeliai pasirodo rinkoje, šitoje parduotuvėje jos pasirodo greičiausiai. Kainos nėra mažiausios rinkoje, todėl jeigu kažkas jau patiko, reikės mokėti. Kokybė labai aukšta, siuntas atveža kurjeris per dvi savaites. Gal ir verta? a ne? Šį kartą madingos tendencijos ir mano rekomendacijos.


Kiekvienoje spintoje privalo būti klasikinė juoda suknelė, tačiau rinka diktuoja mums savo taisykles, ir jau paprastos, trumpos, juodos suknelės niekam nereikalingos ir neįdomios. Mano rekomendacija - ilgos varpelio formos rankovės. Na o ilgis kaip tik šaltam periodui
Black Bow Embellished Bell Sleeve Pencil Dress





Dar viena tiesiog juodos suknelės intreptetacija. Man labai patinka tai, kad suknelė yra aksominė juoda, jos ilgis žemiau kelių. Nepatikėsite, tačiau pati pirkau per išpardavimą chaki spalvos šilkinę tokio tipo suknelę, man ilgi kiek per trumpas, todėl aš ją planuoju derinti su permatoma suknelę po apačia. Na apie tai papasakosiu jau netrukus, laikome pirštus, kad oras savaitgalį būtų ne toks šaltas, nes drabužių susikaupė naujiems deriniams be galo daug.
Black Tie Shoulder A Line Velvet Cami Dress







Pagrindinė šio sezono tendencija - prailgintos varpelio formos rankovės, na o kodėl gi ne? Toks variantas idealiai tinka tiek prie paprastu džinsu, tiek prie juodos spalvos sijono.
Black Ribbed Knit Turtleneck Oversized Bell Sleeve T-shirt





Jeigu prieš tai buvo labiau madingas variantas laisvalaikiui, šitie marškiniai idealiai tinka darbui ir mokslams. Labai patiko šviesiai mėlyna marškinių spalva (kuri bus tikrai aktuali šį sezoną) ir baltos spalvos rankovės. Tik šiandien mačiau vienos užsienio blogerės instagrame kaip gražiai tokio tipo marškiniai atrodo su megztiniais (kai ištraukiamos baltos rankovės) ir su kiek tamsesnės spalvos odine striuke.
Blue And White Striped Contrast Cuff Ruffle Blouse








Na o štai pardavimų hitas, aš jau labai ilgai žiūriu į tokio tipo striukes, tačiau nenusipirkau, nes man atrodo viso tai ryškiai per daug. Derinant drabužius su aplikacijom reikia prisiminti, kad labai svarbu saikumas, nereikia aplikacijų visur - ant striukės, ant džinsų ir dar ant batų. Tiesą, mačiau nerealų sprendimą - storą batų kulną apklijuoti aplikacijomis.
Multi Patch Faux Leather Jacket BLACK








Pro tokio tipo švarkus aš pati negaliu praeiti. Oranžinė spalva pakerėjo iš pirmo žvilgsnio. Išsaugojau nuotrauką ant desktopo, jeigu sugalvosiu nors kelis drabužių derinių versijas, nusipirksiu.

Black Contrast Faux Fur Trim Button Up Jacket







Na štai, kaip pagal mane, turi atrodyti saikingos aplikacijos. Jų neturi būti daug, jos turi atrodyti gražiai ir tikti prie kitų drabužių. Bet kaip sakant, kiekvienam savo.
Green Striped Trim Textured Bomber Jacket With Patch Detail








Tokio tipo Loafer irgi užsienio blogerių įtaka, dažniausiai jos nešiojamos su varpelio formos džinais. Atrodo stulbinamai, tik reikia drąsos.
Black Floral Embroidered Velvet Loafer Slippers








Ar prisiminate mano top'inį sidabrinės spalvos rankinę Aš radau dar geresnį variantą pavasariui.

Silver Pebbled PU Logo Print Handbag With Strap







Na ir pabaigai, aksominė kuprinė. Atspalvių pasirinkimas labai didelis, kiekvienas galės pasirinkti pagal save. Nors visi prognozuoja, kad aksomas jau greitai išeis iš mados, kaip parodo praktika, žmonės jį mielai perka, nešioja ir vis laukia naujų modelių būtent iš aksomo. O kodėl gi ne? Reikia tik išmokti jį teisingai derinti
Maroon Bird Embroidered Pocket Front Velvet Backpack








Tokios mano rekomendacijos ir patarimai šį kartą, noriu priminti, kad rekomenduoju prieš užsakymą susipažinti su dydžiu lentele, įvertinti kokybę nuotraukų galerijoje ( o šitoje internetinėje parduotuvėje ji labai didelė), na o tik tada pirkti.











SHARE:

3 komentarai

  1. Sveiki, ačiū už įdomų straipsniuką. Iškilo klausimas ar nereikia mokėti muito užsisakant iš šios parduotuvės?

    AtsakytiPanaikinti
  2. O per kiek laiko atkeliavo Jūsų siunta? Sudomino pirkiniai, visai norėčiau pabandyti ir aš užsisakyti. Tad jeigu nereikės labai ilgai laukti surizikuosiu.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig