2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

#UDFullSpectrumchallenge



Niekada negalvojau, kad padaryti makiažą, tai tik pusė darbo, kita pusė - padaryti nuotraukas, nes vakar užtrukome OMG kaip ilgai.... Būtent todėl naujas įrašas bloge apie makiažą su Urban Decay Full Spectrum palete tik dabar..... Aš labai retai pasiduodu pagundai dalyvauti konkursuose, nes tai reikalauja labai daug pastangų ir įgūdžių, bet šį kartą mano spalvumas ir ryškių spalvų mylėjimas nugalėjo....



Savaime suprantama, čia pagrindiniu smuiku grojo UD Spectrum Paletė. Aš nusprendžiau, kad mano makiažas bus ryškus, na o kaip kitaip, juk mes turime labai didelę spalvų įvairovę. Pradėjau nuo akių makiažo, tam, kad spalvos būtų ryškios - naudojau NYX baltos spalvos akių šešėlių pagrindą, užtepiau gana riebiai tam, kad geltonas atspalvis matytųsi gerai.


Makiažą pradėjau nuo ryškiai geltonos spalvos Calavera, akies lanką ryškinau su Worning, Seize, Gossip, na o į kamputį -Sketch ir Urban spalvą (iš UD Electric paletės). Pabaigai ryškiai geltoną matinį paryškinau su geltonu su blizgučiais atspalviu Goldmine.


Makiažui naudojau - UD all nighter foundation, maišiau ja su Naked Skin, nes mano viena kreminė pudra labai šviesi, o kita gana tamsios spalvos.

Paakių zoną maskavau su MAC ProLong Wear maskuokliu, makiažą užfiksavau su MAC mineraline pudra, na o kontūravimui naudojau Naked Flushed bronzine pudra ir higlighterį. 

Mano lūpos irgi labai ryškios... ASPHYXIA ir  Pandemonium 
Dievinu UD violetinius atspalvius, JIE ATRODO PASAKYŠKAI, RYŠKIAI IR TAVO MAKIAŽAS VISADA BŪNA DĖMESIO CENTRE....

Tiesą, turėjau labai daug problemų su priklijuojamoms blakstienom, nes jos vis bando atsiklijuoti. Todėl jeigu turite savo mėgstamiausias blakstienas kurios atrodo natūraliai ir tobulus dirbtinių blakstienų klijus - labai prašau pasidalinti savo atradimais komentaruose.


Tokį makiažo variantą padariau konkursui, šešėlių kokybė ir spalvos man labai patiko, jis išsilaikė iki pat ryto.... Todėl jeigu mėgstate ryškius atspalvius, labai rekomenduoju UD Full Spectrum paletę....








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig