2017 m. vasario 4 d., šeštadienis

Apie veido prausiklius


Gero šeštadienio ryto, mano brangieji, tas amžinas klausimas 'O kokį veido prausiklį pasirinkti?" Vis neduodavo man ramybės. Puikiai žinau, kad dauguma prausklių sausina veido odą, na o išsirinkti geriausią bandysime kartu.

Tai vis gi prausti veidą ar naudoti pienelį ir tonizuojantį losjoną? Turint labai daug veido odos problemų paauglystėje (spuogai, poros ir uždegimai) supratau, kad reikia ir prausti, ir valyti, ir tonizuoti. Tik priemonės turi būti gerai parinktos. Aš nenaudoju prausklių makiažo valymui, tam yra Makeup Eraser servetėlė. Prausti veidą man norisi rytais po naktinių kaukių. Tačiau prausikliai būna įvairūs...

Dievinu GlamGlow veido prausiklius ir kaukes, tačiau jeigu norisi nestipriai, tačiau efektyviai išvalyti veido poras - rekomenduoju prausiklį. Jo talpa didesnė, kaina mažesnė, na o rezultatas tobulas. GlamGlow veido prausiklį aš naudoju po sunkių makiažų (kai buvo naudojami kelį kreminės pudros sluoksniai). Po makiažo valymo aš užtepu ant veido prausiklį (jis kiek tirštokas, su šveičiamosios dalelėmis), palaikau kelias minutes ir nuplaunu. Būtent todėl aš neturiu problemų su spuogais. Noriu priminti, kad šita priemonė visiškai netinka labai jauriai odai.

Juvena veido prausiklis skirtas riebiai odai, jį naudoju tik vasaros sezonu nes gerokai sausina veido odą.

Kiehl's ir mano turimas Clariconic nuostabus duetas. Ultra Facial Cleanser puikiai valo oda, nepūtuoja stipriai ir minimaliai sausina veidą. Aišku, gamintojas teigia, kad jis idealiai tinka visų tipų odai, tačiau labai jautriai ir sausiai tikrai nerekomenduočiau.


Iš visos Artistry Hydra -V linijos man labiausiai patiko gelio konsistencijos prausiklis, jis tikrai tobulas. Patikėkite, išnaudojau jį beveik iki galo (kas labai retas atvejis man). Jis nesausina, labai švelniai valo, tinka net labai sausai odai.

Mossa kreminis veido prausiklis vienas iš mano mėgstamiausių, jo sudėtyje AHA rūgšties kompleksas, kuris suteikia odai švelnumo pojūtį. Gamintojas teigia, kad prausiklis idealiai tinka makiažo valymui, na mano nuomonę jau žinote, makiažą valome specialiomis priemonėmis, na o jeigu reikia, dar pakartojame procedūrą su prausikliu.

Payot putų konsistencijos prausklis micelinio vandens pagrindu man labai patiko, jis labai švelniai valo odą, plius tinka lengvo makiažo valymui.


Šnekant apie natūralios sudėties priemone,s noriu paminėti mėgstamiausią VIVI veido prausiklį su rožių ekstraktu, jis jau pasibaigė, na o turint tiek prausiklių savo vonioje, pirkti dar kažką yra nelogiška. LaMav prausiklis skirtas riebiai odai, tačiau net žiemą (kaip mano oda išsausėja), aš galiu jį naudoti drąsiai. Jo sudėtis draugiška ir be 'blogiukų', tačiau kvapas (aš tikėjausi apelsinų), o jis tiesiog švaros priemonių. Nesakyčiau, kad labai jau malonus, tačiau dauguma natūralių priemonių kvepia būtent taip.
Na ir pabaigai Avril putos, kurios tobulos, tikrai tobulos. Tokia kosmetikos priemonė nesausina odos, labai švelniai valo, todėl patiks ne tik natūralios kosmetikos mylėtojoms, bet ir toms, kas ieško neagresyvių priemonių veido valymui.

Apie visas mano aprašytas priemones galima paskaityti plačiau bloge, na o šiandien tiek, ką norėjau pasakyti apie veido prausiklius. 
Apibendrinant noriu pridurti, kad blogų prausklių nebūna, būna tik tiek, kurie netinka jūsų veido odai.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig