2017 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2017 02 02


Nepastebimai man šiandien prabėgo diena, atrodo buvo tik rytas, pradėjau fotografuoti, parašiau kelis įrašus, sutvarkiau spinta ir viskas... vakaras. Tiesą sakant, jau sugalvojau kaip tokiu šaltu oru rašyti apie madą, reikia tik vieno dalyko - nusipirkti gražią pakabą, tada galėsiu rodyti savaitės drabužių pasirinkimą, šnekėti kaip papildyti jau turimų drabužių komplektą naujų tendencijų drabužiais ir aksesuarais, o taip pat galėsiu rodyti NEW IN. Manau rubriką skelbsiu irgi pirmadieniais, todėl Ikea manęs laukia. Na o šiandien jūsų dėmesiui naujoji Beauty Talk rubrika.




Darjos sausio mėnesio mėgstamiausios kosmetikos priemonės jau bloge. Man irgi labai patinka Make Up Factory pigmentai ir PUPA higlighteris.


Apie sausio mėnesio mėgstamiausius taip pat pasakoja ir Modesta, tik čia pasirinkimas jau visiškai kitoks.


Sadros wish list'as buvo labai įdėmiai apžiūrėtas ir gryna tiesa, kad nors ir nieko nereikia, apie džinsinius auskarus aš galvoju iki šiol, nuostabiai atrodo.


Salomėjos atradimai, skaitymai ir dar daug įdomybių laukia jūsų bloge. Aš irgi esu puslapio "valgau be sąžinės graužimo" fanė.



Inga pasivaikščiojimui per miestą pasirinko pilkos spalvos kardiganą. Taip, nuotraukos tobulos, bet aš dviem rankom 'už' spalvas.


O Simonai jau pavasaris, auksiniai bateliai atrodo nuostabiai nežiūrint į sniegą. Aš nusprendžiau, kad šį pavasarį įsigysiu sidabrinius.


Apie nėščiųjų stilių pasakoja Karolina, tai gi "slėpti ar rodyti?" Koks variantas patinka Jums?


Apie namų dekoravimą skaitome Juodosios plunksnos bloge. Aš irgi pastoviai ieškau įvairių lėkščių, pagalvių, kailinių ir fonų nuotraukoms, tačiau visi tie daiktas puošia namus.




Kotryna išbandė Skincode priemones riebiai odai, ar jai patiko? Ar priemonės buvo įvertintos teigimai? sužinosite jos bloge.


Gerų makiažo šepetėlių niekada nebūna per daug, ypač jeigu kaina nėra super kosminė. Tikriausiai naudingiausias ir labiausiai patikęs praeitos savaitės įrašas.


Dabar labai didelis susidomėjimas Pease kosmetika, tos grožio dėžutės neduoda žmonėms ramybės. juokauju... na o jeigu rimtai, yra tiek gerų, tiek ir labai blogų atsiliepimų, ypač apie šešėlius. Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Lush satin pudra, na rezultatas man patinka... gaila, kad mūsų veido odos tipai labai skirtingi.


Aš dar nesu bandžiusi naujos Green Feel kremų linijos, tačiau man atrodo, mano odai jau šaukštai po pietų, nes mano tikslas - stangrinti, stangrinti ir dar kartą stangrinti. Bet labai buvo įdomu perskaityti Gretos bloge atsiliepimą apie naujienas.


Kovojame su raukšlėmis su Filorga nauju paakiu kremu. Aš negaliu pasakyti, kad atradau Filorgą, nes bandytos priemonės man nelabai patiko, bet juk mes visi skirtingi, o gal priemonės buvo ne tos, kurių reikėjo mano odai.



Pirma mintis - žvakė, antra - namų dekoras, o pasirodo - vonios putos. sudominau? Plačiau skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge.

Dar vienas tobulas ir be galo naudingas ir įdomus (bent jau man) įrašas šią savaitę apie Jeffree Star matinius lūpų blizgius, Jau rašau norų sąrašą ir tikrai žinau, pirksiu.


Apie prabangią veido priežiūrą su Driu kosmetika skaitome Živilės bloge, pati esu dalyvavusi viena iš seminarų, bet noro išbandyti neatsirado, įdomu, gal reikėjo?

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,















SHARE:

2 komentarai

  1. Man irgi džinsiniai auskarai labai patiko. Mačiau panašūs auskarai internetu yra pardavinėjami kažkur. Kadangi džinsus labai mėgstu nešioti, kaip ir daugelis, tai tokie auskarai būtų tobula. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi džinsiniai auskarai labai patiko. Mačiau panašūs auskarai internetu yra pardavinėjami kažkur. Kadangi džinsus labai mėgstu nešioti, kaip ir daugelis, tai tokie auskarai būtų tobula. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig