2017 m. vasario 3 d., penktadienis

Nashi Argan aliejus


Geros dienos, mano brangieji, apie Nashi Argan plaukų priežiūros priemones manau šneka jau visi blogeriai. Kodėl? Nes priemones tikrai tiko ir patiko, sunku šnekėti apie produktus, kurie blogos kokybės ir netinka, patikėkite. O čia viskas tiesiog tobulai, tik kvapas, tik konsistencijas, tiek poveikis. šiandien jūsų dėmesiui Nashi Argan aliejukas plaukams.



Kiekvienas Nashi Argan produktas pagamintas taip, kad patenkintų net pačios išrankiausios moters poreikius. Ypatinga Nashi Argan formulė, praturtinta natūraliais organinės kilmės elementais iš sertifikuotų Argan Spinosa Kernel bei sėmenų aliejaus, suteikia plaukams glotnumo, žvilgesio ir purumo.
Moterys, naudojančios Nashi Argan produktus, džiaugiasi nepriekaištingu plaukų stiliumi.
Produktus naudoti Ir išgauti efektingą išvaizdą su Nashi Argan paprasta netgi namų sąlygomis.
Patirkite nepamirštamus pojūčius su Nashi Argan grožio produktais.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 13 EUR

Kur pirkti: Nashi Argan Lithuania











Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo minusų, kurie tikrai nesusiję su pačiu produktu, tai pasiekiamumas - aš neradau nei vienos parduotuvės kur galėčiau nusipirkti Nashi Argan plaukų priežiūros priemonės. Taip, yra visas sąrašas kirpyklų, kur parduodamos ir parenkamos tinkamos priemonės, tik ar kas nors eina į kirpyklą šampūno? Tiesiog šampūno ar plaukų aliejaus? Ne, dažniausiai kirpėjas pasiūlo tai kaip papildomą paslaugą arba tiesiog nuperkame (jeigu rezultatas labai jau patiko ir kirpėjas labai rekomendavo) priemonę pratęsti plaukų priežiūrą namų sąlygomis. O kai pasibaigia šampūnas ir laikas pas kirpėją dar neatėjo, ką darome? einame į parduotuvę arba ieškome internetu (dabar internetinė prekyba užima vos ne didžiausią rinkos dalį). Ką noriu pasakyti aš, tik tai, kad Nashi Argan priemones turi būti pasiekiamos paprastam pirkėjui. 
Šnekant apie aliejų, kurio turėjau kelis buteliukus (10 ml jau pasibaigė, o 30 ml.  tik pradėjau) noriu pasakyti, kad tai labai tirštas plaukų aliejus, kuris skirtas papildomai plaukų priežiūrai. Kvapas - rytietiškas, gana stiprus, kaip ir visų Nashi Argan priemonių. Aš naudoju kelis lašus aliejaus ant šlapių plaukų prieš sušukavimą (jeigu nenaudoju purškiamo kondicioneriaus), ir vieną mažą lašą ant jau išdžiovintų plaukų galiukų. Man rezultatas labai patinka, tai kone geriausias plaukų aliejus iš visų mano bandytų, o aš patikėkite, išbandžiau nemažai. Plaukai tiesiog šiliniai, lengviau šukuojami ir turi veidrodinį spindesį. Labai rekomenduoju išbandyti, juk tokius aliejus naudoja beveik visi, o 10 ml. man pilnai užteko keliems mėnesiams.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig