2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Douglas DUAL TIP CONTOUR BRUSH



Antras pasakojimas apie šepetėlius, jūsų dėmesiui Douglas sidabrinis gražuolis kuris skirtas veido modeliavimui. Pasakysiu atvirai, šepetėlis patiko, tačiau niekaip nesuprantu didelio gamintojo noro papasakoti visiems, kad kreminis kontūravimas yra būtinas. 











Mano nuomonė:

Visai netikėtai gavau Douglas naujienas: Valentino dienos kolekcijos pudrą ir lūpų blizgesį, šepetėlį ir VIP klientų kortelę. Kortelė nukeliavo tiesiai į piniginę, tikrai žinau ką pirksiu. Skaistalams nepasiekė, jie atvažiavo sudaužyti, na o vat šepetėlis buvo prie širdies. Nuo jo ir pradėjau testavimą. Tai tęsiant veido kontūravimo temą, niekaip nesuprantu, kam paprastam žmogui daryti kreminį kontūravimą? Net aš tokių dalykų nenaudoju, renginiams labai labai retai. Turint geras priemones, veido kontūravimą galima padaryti labai lengvai naudojant tik sausas priemones. Tačiau be tokioje situacijoje, darant bet kokius makiažus, geros kokybės šepetėliai yra būtinumas. Aš jau esu bandžiusi Douglas šepetėlius, mano kosmetinėje yra labai geros kokybės antakių šepetėlis iš Douglas Advento kalendorius. Kaip aš vertinu dvipusius šepetėlius? Iš vienos pusės naudoti labai lengva, iš kitos pusės tokius šepetėlius sunkiau laikyti. Aš visada laukiau savo šepetėlius Ikea permatomos spalvos vazoje. O šitą kaip? ta pati situacija ir su transportavimu, į Sigma dėklą jis netelpa, šepetėlis iš dviejų pusių, prispausti baisu. 
Šnekant apie šepetėlio kokybę, ji tikrai tobula. Man labiausiai patiko kirstas šepetėlis sausam konrūravimui, jis gerai nukirptas, jo dirbti tikrai labai lengva ir patogu. Duo Fibra šepetėlis irgi neįprastos formos, jis prispaustas per vidurį, todėl jo forma platijanti. Aš su dideliu malonumu naudoju jį kreminės pudros sklaidymui ;) Na nemėgstu aš kreminio kontūravimo ir viskas.

Ką noriu pasakyti, du išbandyti Douglas šepetėliai tikrai man patiko ir verti dėmesio.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig