2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Nyx Cosmetics Gotcha Covered maskuoklis



Geros dienos, mano brangieji, šį savaitę tikrai neskirta darbui. tai šventė, tai viena diena skirta šventės apdarymui darbe. Aš šią dieną skyriau nuotraukoms, na ir pagaliau reikia daugiau laiko skirti blogui, nes visi aplinkiniai jau pastebėjo, blogas rašomas ne taip, kaip buvo anksčiau. Ar tai gerai? ar tai blogai? geras klausimas, tačiau skaitomumas tikrai nesumažėjo, o dar padidėjo, tai reiškia, kad permainų tikrai reikėjo. Peržiūrėjus nuotraukas supratau, kad šnekėsime apie maksuoklius visą savaitę. Šiandien apie NYX, rytoj apie Maybelline paletę, na o kokį penktadienį apie geriausius iš geriausių.








Mano nuomonė:

Perkant maskuoklius būtina žinoti kokio rezultato norime. Neslėpsiu NYX maskuokliai vieni iš populriauliausių rinkoje: jų kaina maža (kur MAC už 25 EUR, o kur NYX -8EUR). Nieko negaliu pasakyti, konsistencijos ir padengimo skirtumas yra, tačiau ir prie MAC, ir prie NYX stendo tikrai galėsite pasirinkti, nes tekstūrų ir atspalvių be galo daug. Aš labai seniai žiūrėjau į NYX HD maskuoklius, norėjau pirkti, bet tinkamų atspalvių vis nebuvo (matyt labai jau populiari priemonė rinkoje), visai neseniai pamačiau naujieną Nyx Cosmetics Gotcha Covered, kol spalvų paletė buvo pilną, nusprendžiau išsirinkti pabandymams. 
Kas patiko: 
spalvų pasirinkimas (labai didelis ir platus, nuo šviesiausių iki tamsiausių atspalvių);
įpakavimas (lengva ir paprasta naudoti);
padengimas (kreminė tekstūra, gana tiršta, tačiau tepasi lengvai ir maloniai);
išsilaikymas (maskuoklis išsilaiko gana gerai, tačiau fiksuoti su birią pudra būtina).
Kas gali nepatikti:
sunki paakių odai tekstūra (aš žinau, kad man reikia maskavimo, todėl aš suvokiu, kad vandeningos ir lengvos tekstūros tokio maskavimo pasiūlyti negali);
nenatūralus efektas (tiktai taip, tačiau šitas maskuoklis nėra skirtas kiekvienai dienai, jis idealiai tinka vakariniams ir proginiams makiažams, kur reikia tobulo maskavimo efekto).

Na ir labai trumpai apie tai, ar patiko man. Man patiko, nes tai kone vienintelis maskuoklis, kuris puikiai maskuoja, tačiau turi kreminę tekstūrą. Dar vienas dalykas, kuris patiko - maskuojlis nesausina paakių odos. Aš maskuoju tik paakių zoną, na būkime realistais, atlieku lengvą veido kontūravimą ir modeliavimą, būtent todėl vertinu tokias tekstūras ir tokį maskavimo variantą. Jeigu neturite ką maskuoti, geriau rinktis HD variantą, jis tinka dienai, nors ir maskuoja pakankamai stipriai.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig