2017 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Floral Skirt


Sveiki, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose. Nepagalvokite, aš niekur nepradingau, šiandien iš pat ryto skubėjome į Kiehl's naujienų pristatymą, todėl nespėjau paskelbti bloge nei vienos naujos apžvalgos, nors nuotraukų pridaryta be galo ir krašto. Po pristatymo jau irgi nieko nesinori, todėl nusprendžiau pašnekėti apie madą. Kaip ir sakiau, mano mėgstamiausios spalvos - pilka ir bordo. Pilkos spalvos drabužių derinuką šiandien įamžinome su Sandra, o šitas jau seniai laukia savo eilės būti paskelbtam.
Mano geltonos spalvos odinė striukė buvo nešiojama pastoviai, atrodė tobulai, nežiūrint į tai, kad su tokiu pat modeliu vaikščiojo visas Vilnius, na o šiam pavasariui užsakiau raudoną. Na ir pagrindiniu smuiku čia groja išsiuvinėtas sijonas. Aš turiu kelis išsiuvinėtus sijonus savo drabužinėje: baltą ir juodai-oranžinį, nešiojasi puikiai, atrodo išskirtinai, tikrai pasitvirtino. Šitas gana ryškus, bandžiau derinti su raudonos spalvos šiltu megztiniu, tačiau atrodė nelabai, nes prie jo reikia neutralesnio atspalvio, aš pasirinkau juodą, na o ant viršaus užmečiau naują striukė. Kaip jau supratote, pilnai pasiruošiau pavasario sezonui... Dar vienas dalykas, kurį norėjau pasakyti dydžių lentelę prieš užsakant būtina išnagrinėti gerai, mano dydis L, tinka idealiai, tačiau realiam gyvenime mano dydis yra 38, jeigu jūsų didesnis, tai sijonas bus per mažas ir per trumpas.
Na ir paskutinė naujiena iš KOMONO, EstelleRoyale Black Silver Laikrodis, bet apie jį pašnekėsime jau greitai, reikia tik padaryti nuotraukas.









Sijonas - Romwe
Striukė - yoshop
Megztinis - ZARA
Avalynė - www.asos.com
Laikrodis - KOMONO


Geros dienos ir nuostabios šventės,








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig