2017 m. vasario 24 d., penktadienis

Grey Velvet


Žiūriu pro langą, sninga, žiūriu į nuotraukas, pasidaro dar šalčiau. Tačiau dėl rezultato pasiruošusi padaryti labai daug, todėl ir peršalimas pasibeldžia į mano duris vis dažniau. Labai seniai norėjau padaryti būtent tokias nuotraukas. Jau užsakius aksominį sijoną į mano galvą atėjo mintis derinti jį su aksominiu topu ir pilkos spalvos megztiniu. Vienos spalvos drabužių deriniai nėra mano istorija, tačiau kartais taip norisi. Juolab, kad pilka spalva mano drabužinėje, nauja juoda.
Kaip aš jau pasakojau bloge, tikėjausi iš nuotraukų, kad megztinis bus kiek ilgesnis, tačiau turime ką turime, todėl prieš užsakant įvertiname šį faktorių. Tiesiog vieno megztinio neužsidėsi, reikia derinti palaidines arba sukneles. Mano atveju tai juodos spalvos aksominė palaidinė, kuri tikrai neišeina iš mados šį pavasarį. Na o aksominis pilkas sijonas surenka tiek komplimentų, kad aš net to nesitikėjau. Tobula kokybė ir tobulas drabužis, noriu priminti, kad atspalvių yra įvairiausių.

Na ir dar vienas dalykas, kurį labai noriu paminėti, tai BK Stone Jewellery apyrankė, ji švelniai rožinės spalvos ir rožinio kvarco, tinka prie mano visų turimų laikrodžių, plius stiprina grožio pojūtį ir kūrybiškumą. 






Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)
Megztinis - Romwe
Avalynė - Deichmann
Sijonas -  Zaful
Laikrodis -  The Nomad
Aksominė palaidinė - www.yoshop.com
Plaukai -www.ihhair.lt ir Matrix









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig