2017 m. vasario 18 d., šeštadienis

Kiehl's naujienos


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie Kiehl's naujienas, kurias mums pristatė ketvirtadienį. Vienu žodžiu, ketvirtadienį iš pat ryto su Sandra ir Darja skubėjome į VEGACAFE, juk Kiehl's kompanijos naujienos visada super gerai. Kai kurias naujienas aš jau mačiau parduotuvėje, todėl išbandyti ir įvertinti pačiai buvo dar įdomiau.

Pradėsime nuo nuotraukų, o ties kiekvieno naujo produkto sustosime ilgiau ir aptarsime...




Ieškote natūralios priemonės, skirtos kasdieniam naudojimui, kuri galėtų atkurti ir drėkinti jūsų veido odą? Išbandykite mūsų naująją Pure Vitality Skin Renewing Cream su Manuka medumi ir raudonuoju ženšeniu. Kremo sudėtyje net 99.6% natūraliai išgaunamų ingredientų.

Nuo savęs noriu pridurti, kad pastebėjau naują tendenciją rinkoje, jog pirkėjai ieško ne tik gerai žinomų, tačiau ir labai efektyvių veido priežiūros priemonių. Kiehl's tikrai turi ką pasiūlyti. Labai rekomenduoju užsirašyti asmeninei konsultacijai ir išsiaiškinti odos tipą ir kokias priemones rekomenduojama naudoti. Šnekant apie Pure Vitality Skin Renewing Cream noriu pasakyti, kad pažintį geriausiai pradėti nuo mėginuko, nes kremas turi labai aktyvią formulę. Aš kremo dar neišbandžiau, bet tekstūra ir kvapas man labai patiko. Manuka medus vienas iš mano mėgstamiausių, nežiūrint į kainą, vistiek perku pamaloninti save šaltais žiemos vakarais.



Iš pirmos nuotraukos tikriausiai supratote, kad man labiausiai patiko lūpų balzamai. Jų spalva nėra intensyvi, tačiau jie puikiai drėkina ir puoselėja lūpas. Na o svarbiausiai, vienas iš lūpų balzamų turi SPF filtrą, kuris idealiai tinka kelionėms (tiek į šiltus, tiek į šaltus kraštus). Aš gavau du balzamus testavimui, todėl plačiau pašnekėsime jau netrukus.




Veido valymo aliejus su levandomis jau tikrai ne naujiena, labai gaila, kad negavau jo testavimui, todėl pažadu, nusipirksiu, nes nieko geriau nesu bandžiusi. taip, jis negali nuvalyti vandeniui atsparaus MAC blakstienų tušo (nors Kiehl's atstovai man sakė, kad teikia ant vatos disko išspausti aliejaus ir uždėti ant akių zonos, būtinai išbandysiu), tačiau aliejus nuostabus, nerealus kvapas, maloni konsistencija ir vakarinė aromoterapija namuose. Aliejus neriebina veido, nesausina ir nesukelia alergijos.


Pabaigai pasakosiu apie priemonę, kurios dar nėra parduotuvėje, tai nuostabi Calendula & Aloe Smoothing Hydrating veido kaukė. Kaip jau supratote iš pavadinimo, kaukės sudėtyje medetkos ir alijošius. Kaukės konsistencija gelinė, labai lengva, aš jau vakar spėjau ją išbandyti. Kol kas išvadas daryti per anksti, tačiau pirmas įspūdis tikrai geras.



Tokios naujienos laukia jūsų parduotuvėse Kiehl's, na o pagrindinė ir didžiausia naujiena - planuojama atidaryti dar vieną Kiehl's parduotuvė jau Vilniaus Akropolyje. 



Ačiū labai Kiehl's atstovams už dovanas ir gerai praleistą laiką,








SHARE:

2 komentarai

  1. Gal žinote, kokios balzamų kainos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kainų ieškau čia: https://www.kiehls.de/neu/neuerscheinungen/butterstick-lip-treatment-spf25-lippenpflegestift

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig