2017 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

Long white dresses with sleeves



Labas vakaras, aš nesu tikrai, ar man pavyks pabaigti Beauty Talk rubriką iki galo, nes kažkur peršalau, todėl rašyti blogą įprastu tempu be galo sunku. Na o jeigu trumpai, tai iki kalendorinio pavasario liko mažiau nei savaitė. Ar galite patikėt? Logiška, kad iki rankos labai trumpas laiko tarpas, todėl apie drabužinės papildymą labai rekomenduoju galvoti kaip įmanoma anksčiau.


Aš jau ne kartą savo bloge pasakojau apie www.yoshop.com. Anksčiau siuntos keliavo labai ilgai, pirmų užsakymų tekdavo laukti vos ne du mėnesiui. Tačiau mano džiaugsmui, paskutiniai užsakymai atkeliavo labai greitai, todėl niekaip nesuprantu kaip fotografuoti drabužių derinius su vasarinėms suknelės. Na bent tiek to, jeigu važiuosiu atostogauti, tikrai pravers, nereikės pergyventi, ar užsakymas ateis laiku. Vienu žodžiu, siūlomų drabužių kokybė nuostabiai gera, na o pasirinkimas milžiniškas. www.yoshop.com parduotuvėje kiekvienas gali užsakyti, aš randu drabužius ne tik sau, bet ir vyras randas visokių smulkmenų (aš nešneku apie drabužius, vyras dažniausiai ieško elektronikos smulkmenų)

Bet šiandien mūsų kalba bus apie  baltos spalvos vasaros sukneles, juk be jų ir vasara ne vasara.

Pirmoje vietoje ir sąrašo pradžioje klasikinė balta marškinių tipo baltos spalvos suknelė. Atrodo nieko ypatingo nėra, tai suknelė iš bazininės drabužinės sąrašo, puikiai tinka tiek solo, tiek su ilgais megztiniais, tiek su liemenėmis. Nepatikėsite, tačiau nuotraukos su tokia suknele surinko daugiausiai 'like', todėl būtent ji privalo būti jūsų drabužinėje šią vasarą.

Casual Style Shirt Collar Long Sleeve White Single-Breasted Women's Shirt Dress








Antoje vietoje megzta suknelė. Vasaros Lietuvoje labai šaltos, todėl tokio tipo suknelė tikrai pravers. Vienintelis patarimas - dydis, būtinai peržiūrėkite skaičius, nes labai dažnai suknelės tokiuose parduotuvėse tik ilgi megztiniai.

Elegant Round Neck Long Sleeve Openwork White Women's Sweater Dress







Kuo ilgesnės rankovės, tuo geriau. Ilgos rankovės šio sezono hitas, todėl labai rekomenduoju įrašyti į noro sąrašą būtent šią lengvą suknelę. Dydžių pasirinkimas tikrai didelis, kiekvienas iš jūsų galės išsirinkti.

Stylish Scoop Neck Long Sleeve Lace Spliced White A Line Women's Dress




Kas gali būti gražiau už nerinuotą baltą suknelę? Tikrai niekas. Kviestinė vakarienė, vėlyvas brunch'as mieste, diena prie jūros, ši suknelė puikiai tinka bet kokiai progai.

Sexy Scoop Collar Long Sleeve Flower Pattern Women's Lace Dress





Aš jau turiu tokio tipo suknelę, būtinai parodysiu drabužių derinukus jau netrukus, na o mano rekomendacijos - derinti ryškius aksesuarus, tada ši suknelė atrodys ypatingai. Aš planuoju ją derinti su bordo spalvos aukštakulniais ir rankine. Tiesą, įmanomas variantas tiesiog su sportbačiais ir patogia kuprine.

Long Sleeve Plaid Mini Trapeze Dress




Na ir pabaigai duetas - baltos spalvos marškiniai ir pustas žalias sijonas. Šis derinukas keliauja mano mano norų sąrašą, nes apie tokio tipo sijoną svajojau seniai, pagaliau radau.

Stylish Turtle Neck Long Sleeve Lace Blouse + High-Waisted Printed Skirt Women's Twinset




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad prieš užsakant būtina peržiūrėti dydžio lenteles, įvertinti drabužio pagaminimo laiką (prie kiekvieno drabužio yra parašytas laikas iki išsiuntimo). Šnekant apie kokybę, noriu pridurti, juk geras drabužis pigiai kainuoti negali, bet www.yoshop.com parduotuvėje visi, net pigiausi drabužiai, be galo kokybiški (užsakynėjau sukneles po 12-14 dolerių, likau patenkinta kokybe). Ar rekomenduoju? Tikrai taip.


PS. Ne, mokesčių mokėti neteko, nes gamintojas siunčia per Čekija, tačiau tikimybė sumokėti vistiek lieka.



 




16



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig