2017 m. vasario 8 d., trečiadienis

MAC MINERALIZE MOISTURE SPF15 FOUNDATION


Kol vyras dar negrįžo iš darbo, galiu daugiau laiko praleisti prie savo mėgstamos veiklos, teisingai, prie fotografavimo ir blogo rašymo. Na o šnekėsime apie MAC kremine pudra MINERALIZE MOISTURE SPF15 FOUNDATION. Su ja bandžiau susidraugauti labai ilgai, juk žiemos sezonu mano oda linkusi išsausėti, ar pavyko, skaitome bloge.



Drėkinamasis makiažo pagrindas
Normaliai/sausai odai.
Šioje kremo ir gelio emulsijoje esantis miltelių derinys sukuria optinį išlyginimo efektą, kuris iš esmės pašalina trūkumus ir smulkias raukšleles, kad odos atspalvis būtų dar tolygesnis. Oda padengiama permatomu ar vidutinio storio šviesą atspindinčio makiažo pagrindo sluoksniu ir įgauna natūralaus atlaso išvaizdą. Atrodo ištobulinta, pagyvinta ir atgaivinta, švytinti iš vidaus. SPF 15 suteikia tobulą baigiamąjį akcentą – apsaugą nuo saulės. Sudėtyje yra mūsų 77 mineralų komplekso, sviestmedžių aliejaus ir vitamino E. 
Talpa: 30ml
Kaina: 36 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt










Mano nuomonė:

Manęs labai dažnai klausia, koks kosmetikos brandas man patinka labiausiai? sakau MAC. Kodėl? Nes kiekvienas, priklausomai nuo savo odos tipo, gali pasirinkti sau tinkantį produktą. Pagrindinis ir svarbiausias žodis yra 'tinkamas' produktas jūsų veido odai. Labai dažnai matau vinted forumuose, kad merginos perka ir iš karto parduoda MAC kosmetiką. Aš puikiai žinau kodėl, nes netinka tai atspalvis, tai pats produktas. Aš garbės žodžio nežinau, kaip dabar dirba MAC vizažistai, nes kiek matau, jos kelis kartus jau pasikeitė ir pažįstamų veidų nesimato. Aš manau, kad būtent MAC kosmetika reikalauja didesnio konsultavimo ir vizažistų darbo. Reikia teisingai nustatyti veido odos tipą, išsiaiškinti pirkėjo poreikius ir tik tada bandyti vieną ar kitą kosmetikos priemonę. Bet grįžtame prie MINERALIZE MOISTURE SPF15 FOUNDATION. Ši pudra skirta sausai veido odai, nes ji drėkina ir suteikia vidutinį maskavimą. Kodėl ji mano kosmetinėje? Nes mano veido oda žiemos metu yra sausa. Ar man ji tiko? Patikėkite, bandžiau ją naudoti įvairiais būdais, su vairiomis makiažo bazėmis, skirtingai šepetėliais, Beauty Blenderiais ir t.t. Bet niekaip nepavykdavo, nes jis subėga į poras. Jeigu ant viso veido ji atrodo gana gerai, tai ant nosies 'braškės' efektas, po kelių minučių pudra susisluoksniuoja ir paryškina poras dar labiau, na o po valandos pudros nebelieka. Niekam nėra paslaptis, kad aš kartais nuo karto padarau savo draugėms makiažus, taip lengviau išbandyti vieną ar kitą kosmetikos priemonę, pažiūrėti kaip ji atrodo ant skirtingų odos tipų ir t.t. Vienu žodžiu, ant lygos, gražios, sausos odos ši pudra atrodo stebuklingai. Viskas, ką žada gamintos veikia. Ir atlasinis veidas, ir vidutinio maskavimo efektas, ir ilgai išliekantis rezultatas, ir lengvas 'glow' efektas. Užfiksuojame rezultatą su mineraline MAC pudra ir galime džiaugtis tobulu makiažu. 
Šnekant apie pudros įpakavimą, noriu pasakyti, kad jis nėra super patogus, dozatorius lengvai užsikimšta ir apsiterlioja taip, kad tiesiog baisu žiūrėti. Būtent todėl po kiekvieno naudojimo labai rekomenduoju jį išvalyti. Pudra gana skysta, mano atspalvis 20,  tinka šviesiai į geltonumą odai.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad labai svarbu atrinkti tinkamas MAC priemones, tik tada įmanomas žadamas tobulas efektas ant veido. Dar noriu pridurti, kad rinkoje labai daug MAC kosmetikos kopijų, todėl pirkite tik patikimuose parduotuvėse, oficialiai MAC rinkoje pristato tik www.douglas.lt



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig