2017 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

BK Stone Jewellery, rožinis kvarcas ir meilė SAU....


Labas rytas, mano brangieji, o pas mane namuose jau pavasaris. Ant stalo stovi labai gražių rožinių tulpių puokštė, na o ant rankos puikuojasi nauja BK Stone Jewellery apyrankė. Aš nesu labai didelė žiedų gerbėja, tačiau auskarai, laikrodžiai ir apyrankės - mano silpnybė. Šiandien trumpa istorija kaip kartais akmenys atranda savo šeimininkus.


Antikoje rožinis kvarcas buvo garbinamas kaip meilės akmuo. Graikai ir romėnai tikėjo, jog meilės dievai Amūras ir Erosas atnešė jį į žemę, kad padovanoti žmonėms meilę ir ramybę.
Rožinis kvarcas gydo širdies žaizdas, suteikia švelnumo, minkštumo, atvirumo, padeda atsipalaiduoti, atsikratyti baimių, nuotaikos kaitos, pykčio, įtampos. Jį nešiodamas žmogus išmoksta mylėti savekad galėtų mylėti ir kituspasitikėti savimi, bet nebūti pasipūtusiu ir išdidžiu. Jis ypač naudingas tam, kas jaučiasi nevertas kito meilės arba tam, kuris bijo meilės, nes įsitikinęs, jog ji susijusi tik su skausmingais išgyvenimais ir stresu ir taip blokuoja meilės energijas savyje. Naudingas ir turėjusiems problemų su tėvu ir negalintiems jį pamilti.
Rožinis kvarcas skatina poreikį meilei ir ištikimybei, stiprina grožio pojūtį ir kūrybingumą, padeda pašlijusius partnerystės ryšius pervesti į kitą lygmenį. Jis apsaugo nuo netikros meilės ir draugų. Išblaško Tėvynės ilgesį.
Tinka kaip puiki apsauga vaikams, kuri harmonizuoja ir saugo vaikišką sielą nuo emocinių pakenkimų, pagyvina kūrybiškumą ir fantaziją. Medituodami su rožiniu kvarcu ant širdies čakros arba laimingoje rankoje, tvarkysite emocines problemas ir blokadas.
Dirbantiems su kompiuteriu patartina rožinio kvarco gabalą pasidėti prie monitoriaus arba pasikabinti ant kaklo.
Na aš būčiau ne aš, jeigu pradžioje nepasirinkčiau apyrankės, logiška, kad rožinės, nes atkeliavo rožinis paltas, plius yra nerodytų rožinių megztinių, na ir dar man rožinės spalvos liga, kai patinka viskas, kas yra rožinės spalvos. Na o tik gavus apyrankę, pradėjau domėtis kaip ir iš ko ji pagaminta, perskaičius aprašymus apie rožinį kvarcą internete supratau, tai būtent tai, ko man dabar reikia. Pamenate, rašiau kad visiškai nėra nei jėgų, nei noro blogo rašymui? dabar atrandu laiko ir savo artimiesiems, ir draugams, ir vyrui, ir tėvams, ir blogui. Skamba keistai, tačiau norint padaryti gerai, reikia įdėti nemažai pastangų. Būtent tam reikia meilės viduje, pasitikėjimo ir įkvėpimo. Manau pagrindinė viso šio įrašo mintis yra "Išmokti mylėti save, tik tada įmanomas pasitikėjimas ir meilė kitiems". Jeigu tam reikia rožinio kvarco, tegul taip ir būna. Na o šnekant apie BK Stone Jewellery noriu pasakyti, kad čia natūralių akmenų pasirinkimas yra labai didelis, visi papuošalai pagaminti su didele meile ir kruopštumu. Mano turima apyrankė labai graži, švelnaus rožinio kvarco burbuliukai kartu su Swarovski kristalais puošta karūna. Toks papuošalas idealiai tinka prie sidabrinės spalvos laikrodžio, na o suderinus su juvelyre, galima užsakyti ir auksines spalvos detales .
Kiekvienas papuošalas gražiai supakuotas, todėl puikiai tinka dovanai, o juk Valentino diena jau ne už kalnų, todėl dovanokite prasmingas dovanas, na o meilės dieną geriausiai pradėti nuo meilės SAU....











Daugiau informacijos ir pilnas papuošalų pasirinkimas: BK Stone Jewellery





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig