2017 m. vasario 28 d., antradienis

MAYBELLINE NEW YORK Lip Studio Colour Contour, lūpų kontūravimo paletė


Na 'lūpū kontūravimo paletė' manau pasakyta kiek per garsiai, nes sunku kreminiais lūpų dažais kontūruoti lūpas, bet mintis man labai patinka. Aš gavau dvi paletės testavimui, ilgai galvojau nuo kurios pradėti, bet ryškios spalvos (aš tikrai nebūčiau aš) nugalėjo.





Gamintojo aprašymas:

Šioje lūpų kontūravimo paletėje telpa viskas, ko reikia jūsų lūpų priežiūrai: bazė, lūpų kontūras, lūpų dažai ir blizgis.
Tam, kad jūsų lūpos atrodytų didesnės ir putlesnės tereiks keturių žingsnių: padenkite jas glotnumo suteikiančia baze, apibrėžkite kontūru, užpildykite lūpų dažais, o galiausiai suteikite lūpoms putlumo su šviesinamąja priemone.
Kanadoje gaminamą Lip Studio Colour Contour galima pasirinkti iš dviejų skirtingų atspalvių.
Įpakavimas:







Mano nuomonė:
Pasakau iš karto, jeigu paletėje būtų pusė matinių, pusė kreminių atspalvių, nusipirkčiau dar kelias papildymui. Nes garbės žodžio, naudočiau tik jas. Pradėsime nuo įpakavimo: jis kiek pigokas, plastikinis, be veidrodžio, tačiau su labai geros kokybės dviejų dalių lūpų šepetėliu, kurio tikrai galima dirbti. Man su šepetėliais labai sunku įtikti, tačiau šį kartą Maybelline nustebino. Labai nepatiko, kad ant paletės paviršiaus lieka pirštų antspaudai, po kelių naudojimų mano paletė atrodė jau baisiai. 
Gamintojas teigia, kad paletė gaminama Kanadoje, tai labai geras kokybės ženklas. Kaip jau sakiau, gavau dvi paletės testavimui, mane labiausiai sudomino raudonų atspalvių paletė. Labai didelis pliusas - tai ne tik raudoni atspalviai, tai ir gražus oranžinis, tobulas violetinis, plius higlighetris (sakykim taip: kreminis sidabrinis perlamūtrinis higlighteris) ir lūpų dažų pagrindas. Pagrindą labai norėjau seniai išbandyti, patiko tiek efektas, tiek rezultatas (lūpų dažai tepasi maloniai, kreminė tekstūra nepabėga už lūpų kontūrą, nors pieštukas irgi reikalingas). Patiko ir paletėje esamų lūpų dažų tekstūra, jie nėra super kreminiai, tačiau išsilaiko nevalgant gana gerai. Labai patiko higlighteris, na o mano mėgstamiausia spalva - ryškiai raudona ir oranžinė.
Pabaigai apie tai, ar verta pirkti. Aš manau tikrai verta, kaina nėra maža, tačiau spalvos labai gražios, o lūpų dažymo variantų su šia palete begalybė.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig