2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

The Best Beauty Products (vasaris)


Geros dienos, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose su nauju plaukų atspalvių, be galo laiminga ir patenkinta. Šiandien pirmoji pavasario diena, pats laikas aptarti vasario mėnesio dažniausiai naudojamas kosmetikos priemones. Aš nesakau, jos jos geriausios, tačiau ranka vis juos pasiimdavo nuo kosmetikos stalelio.




Garbės žodis, vasarį oda pailsėjo nuo renginių ir sunkių makiažų, būtent todėl šį kartą tarp mėgstamiausių jokio MAC. Aš gavau be galo daug kreminių pudrų testavimui, galiu pasakyti drąsiai, Lancome Cushion tapo mano favoritu. Labai lengva konsistencija, gerai maskuoja, natūraliai atrodo, nekemša porų, patogu pasiimti su savimi taisyti makiažą (nes yra ir veidrodis ir kempinė)

Tikriausiai mane labai veikia pavasaris, dietos ir vitaminų trūkumas, būtent todėl pradėjo lūžinėti nagai. Jau seniai to nebuvo, kad nagų lakas nusiimtų su viršutiniu nagų sluoksniu. Būtent todėl aš ištraukiau iš stalčiaus ANNY Overnight repair serumą, kurį reikia užtepti ant nagų nakčiai, o iš ryto nuplauti tiesiog vandeniu. Pagerėjamas jaučiasi, tačiau manau reikia laiko.


Kiekvienos dienos makiažui aš stengiuosi naudoti minimumą kosmetikos priemonių. Net darant drabužių derinių nuotraukas, pagrindinis akcentas dažniausiai būna drabužiai, o ne makiažas. Na kartais nuo karto (jeigu tinka) naudoju raudonos spalvos lūpų dažus.
Vasario mėnesį mano kosmetikos minimumams buvo toks: NYX Cotcha paakių maskuoklis (konistencija tiršta, puikiai maskuoja), YSL The Shock blakstienų tušas, Nude spalvos lūpų blizgesys iš Urban Decay ir PUPA kontūravimo paletė. Būtent naudojant visas priemones kartu galima gauti labai lengvą, natūralų ir neperkrautą įvaizdį. Svarbiausiai, nepadauginti.


Labai jau norėjau pabaigti Ole Henriksen veido kremą. Jis vienas iš mano 'must have' žiemos sezonui, nes nieko geriau, kad maitintų, atgaivintų, gerintų veido atspalvį ir drėkintų) aš dar neradau.
Origins Drink Up naktinę veido kaukę galiu tepti ant veido kibirais. Tai mano pavargusios ir papilkėjusios odos išsigelbėjimas. Konsistencija kiek lipni ir tiršta, tačiau efektas to vertas. Iš ryto mano oda atrodo taip, lyg aš miegočiau 16 valandų.
Kaip sakoma, iki vasaros sezono liko visai nedaug, todėl sakome griežtą "NE" celiulitui. Aš jau maitinuosi labai sveikai, numečiau kelis nereikalingus kilogramus, o taip pat darau masažą su Biotherm Body Refirm aliejumi kiekvieną vakarą. Kia bus šilčiau, pradėsiu sportuoti sporto klube, kol kas dar labai šalta, niūru ir nesinori iškišti nosies iš namų.
Nors kvepalų irgi buvo labai daug, dažniausiai naudojamas kvapas buvo Burberry Body, jis idealiai tinka dienai, praskaidrina pilną orą ir pagerina nuotaiką (bent jau man).


Aš niekada nenešioju su savimi kosmetinės, stengiuosi padaryti makiažą taip, kad jis išsilaikytų iki pat vakaro, tačiau Tangle Teezer šukos visada mano rankinėje. Nors aš jau ne vaikas, vistiek mano širdis su Hello Kitty ;-)


Vasario mėnesį niekaip negaliu paminėti nei vienos plaukų priežiūros priemonės, nes man pastoviai dažė, šukavo, darė specialias procedūras su Matrix plaukų priežiūros priemonėmis. Vienu žodžiu, plaukų būklė tikrai pagerėjo, už tai noriu pasakyti 'ačiū' Matrix Lietuva atstovams ir parduotuvei www.inhair.lt Šiandien kaip tik ėjau po plaukų tonavimo ir galvojau, kad pirmą kartą per paskutinius keturis metus einu po kirpyklos ir mano plaukai iki piečių (anksčiau kirpėjai juos nukirpdavo trumpai, nes jie lūžinėjo, buvo sausi ir pažeisti), o dabar jau matosi pagerėjimas. Jeigu taip viskas ir vyks, iki ilgų ir sveikų plaukų lieka visai nedaug.

Tokios priemonės buvo naudojamos dažniausiai vasario mėnesį, tikiuosi kovas atneš daugiau renginių ir spalvų į mūsų gyvenimą, nude spalvos pakeis ryškūs violetiniai, fuksijos ir raudoni.

Geros pavasario pradžios...







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig