2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

Gucci Spring Summer 2017 Colour Collection


Aš labai labai retai komentuoju kolekcijas, nes jau ir laiko tam visiškai nėra, geriau rašyti apie jau išbandytas priemones, negu apie kažkokią tolimą viziją. Bet, sorry,  pro Gucci pavasario-vasaros kolekciją praeiti negalėčiau. NU NIEKAIP. Būkime realistais, Gucci vienas iš mano mėgstamiausių mados namų, dievinu Gucci stilių, batų ir rankinių kolekcijas, tačiau kodėl į mane iš promo nuotraukos žiūri "čeburekų pardavėja" pasiruošusi visais įmanomais papuošalais iš karto, aš iki šiol nesuprantu.

Šiandien kaip tik skaičiau straipsnį apie tai, kad 80-90 metų pagrindinės tendencijos sugrįžta, tačiau nereikia galvoti, kad tai, ką nešiojome tais metais taps ulta madinga dabar. Ne, reikia žiūrėti į dalykus realistiškiau, madingais taps tie drabužiai, kurios nešiojo NY tais metais, arba Amsterdame, arba Paryžiuje.
Tai kodėl aš žiūrint į šią Gucci promo nuotrauką prisiminu 'Čebutekū pardavėjas'? Gal dėl mėlynos spalvos šešėlių, kurie labai ryškiai užtepti ant viso voko? O gal dėl keistai parinktų aksesuarų? Pirštinės, dideli auskarai, galvos apdaras, man tikrai too mach. Bet, bet kokia reklama yra gerai. Šias nuotraukas pamačiau dar šeštadienį, iki šiol nenustoju galvoti. Kaip tik šnekėjome su kitomis blogerėmis, kad mada nebūtinai turi būti graži, mada - tai isškirtinumas, mokėjimas būti savimi ir naudojant aksesuarus ir drabužius - parodyti savo vidinį grožį. Sunku? Ne, tą reikia jausti. 

Bet grįžtame prie Gucci kolekcijos, kur patikėkite, ne tik mėlynos spalvos šešėliai, nors ir be jų neįmanoma sukurti tokį 'grožį'.








Mano nuomonė:

Ką aš galiu pasakyti, kolekcija labai labai graži, jeigu ne Promo nuotrauka, būtų kelis kartus geriau. O iš kitos pusės, jeigu ne promo nuotrauka, aš kolekcijos nebūčiau prisiminus, nes nude rose lūpų dažai ir skaistalai, persikinės spalvos nagų lakas ir violetiniai akių šešėliai nėra kažkas išskirtinio. Vienu žodžiu, ištraukiame iš  savo kosmetines mėlynos spalvos šešėlius ir riebiai tepame ant viso voko.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig