2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

PUPA Pink Muse cream higlighter


Labas rytas, mano brangieji, PUPA nenustoja stebinti savo naujomis kolekcijos. Galiu pasakyti atvirai, Pupa kolekcijų pastoviai laukiniu, nes tai ne tik nereali idėja ir koncepcija, plius nauji įpakavimai ir spalvų suderinamumas. Niekaip jau nebe paslaptis, pavasaris privalo būti rožinis, tai pagrindinė rinkos tendencija, tačiau PUPA moka padaryti tiesiog rožinį išskirtiniu. 














Mano nuomonė:

Kaip jau sakiau, gavau labai daug PUPA kosmetikos priemonių testavimui, tačiau pradėjau nuo man labiausiai patikusių. Tik atidariau higlighterį, supratau, tai mano 'must have'. Dievinu švelniai rožinės spalvos higlighterius, jie puikiai atgaivina makiažą ir atrodo ypač natūraliai. Pupa higlighterio konsistencija kreminė, maloni, spalva - švelniai rožinė su auksinės spalvos blizgučiais. Gamintojas rekomenduoja naudoti produktą su kempine, man toks variantas irgi patiko. Vienintelis dalykas, kurį noriu paminėti, geriausiai kreminius higlighterius tepti ant kreminių tekstūrų (bazės, pudros ir t.t), nes ant pudrinių priemonių jie tepasi sunkiai, dengiausi nelygiai, skaidosi blogai.

Aš manau kad pavasaris į jūsų namus turi ateiti su nauja PUPA kolekcija, todėl ieškome naujienų visose Kristiana ir Kosmada parduotuvėse.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig