2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

High neck halter top bikinis from RoseGal




Aš manau taip gyvena tik mados blogeriai, nes anksčiau tikrai to nepastebėdavau, nes apie drabužių derinių nuotraukas galvojau paskutiniu momentu. Ar normalu rinktis viešbučius atostogos pagal taip, kaip žiūrėsis vienas ar kitas bikinio modelis nuotraukose? Juokingai skamba? man dabar irgi, bet vienas dalykas neišvengiamas... Vasara jau ne už kalnų, todėl reikia galvoti apie keliones, atostogas, celiulito naikinimą, sveikai maitintis, daugiau sportuoti, o svarbiausiai visa tai dėl Naujo maudymuko. Kokios gi pagrindinės maudymuko tendencijos, ką mums siūlo internetinės parduotuvės? Šiandien apie tai pašnekėsime plačiau.



Aš labai realistiškai žiūriu į save, man jau nebe 15 metų, todėl mano maudymuko pasirinkimas yra kiek kuklesnis. Visos mes norime būti gražios ir madingos, tačiau viskas tai įmanoma, jeigu sportavome ištiesus metus. aš esu labai didelė tinginė, todėl pradedu galvoti apie sportą tik pavasarį.
Šnekant apie maudymukų kokybę noriu pasakyti, kad esu pirkusi iš tokių parduotuvių jau ne vieną kartą. Svarbu skaityti aprašymus, svarbu išnagrinėti dydžių lentelę, svarbu paieškoti tikras norimo maudymuko nuotraukas...

Pradėsime nuo universalių maudymukų variantų, kuriuos galima nešioti vasarą kaip body, tačiau tai yra maudymukai....


Pirmas variantas labai spalvotas ir pasakiškai gražus, išduosiu paslaptį, tokį užsakiau ir aš sau, todėl laukiu nesulaukiu siuntos tam, kad parodyti Jums (na ir pačiai pažiūrėti irgi įdomu ;-)

Square Neck Floral Swimwear




Ryškių atspalvių maudymukai su užrašais "Bad Girl", "God save Queens" ir pan. ant populiarumo bangos. Tokius maudymukų modelius išperka greičiausiai, todėl jeigu planuojate tokį pirkti, verčiau paskubėkite


Straps Bad Girl Swimwear





Nieko tikriausiai nenustebinsiu pasakydama, kad šitas žalias printas buvo vienas madingiausių praeitą sezoną. Aš pasirinkau kiek kuklesnį maudymuko variantą, tačiau gamintojas siūlo ir labai atvirus variantus.


Plunging Neck Leaf Print Swimsuit





Labiausiai patiko siūlomų maudymukų atspalviai, na o dydžių yra įvairiausių. Ne visos mes labai lieknos, o kiniškų drabužių dydžiai labai jau pamažinti. Aš su savo 36-38 dažniausiai užsakinėju L, nes M man per trumpas ir labai jaus spaudžia.


Crochet Trim Strappy One-Piece Swimwear






Na ir toms, kas rūpinosi savo kūnu visą žiemos sezoną ir turi ką parodyti, labai rekomenduoju rinktis tokius maudymukų modelius: ryškius, atvirus, tinkamus sportui ir aktyviam poilsiui.



Patterned Strappy Bikini


Push Up Cut Out Printed Bikini Set


Stringy High Neck Halter Bikini Set


Pabaigai noriu pasakyti, kad siuntos atkeliauja per geras 3 savaites, todėl jeigu planuojate atostogas, reikia nepalikti maudymuko paieškoms per mažai laiko ir nedaryti to paskutinę minutę. Noriu priminti, kad užsakymai atkeliauja per Čekiją, mokesčių mokėti neteko, bet galimybė vis gi lieka.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig