2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos



Geros dienos, mano brangieji, pirmadienis - ilgadienis. Na o jeigu rimtai, atrodo su fotoaparatu sukuosi jau visą amžinybę, o galutinio rezultato vis nėra. Čia tikriausiai dėl to, kad atkeliavo be galo daug naujienų. Aš jau atpratau taip gauti ;-) Bet jau pavasaris, gamintojai nori pirkėjų aktyvumo, o ką dėl to reikia padaryti? teisingai, nusiųsti blogeriams, ir jeigu mano ir kitų merginų atsiliepimai bus geri, logiškai, kad potencialus pirkėjas susidomės ir galimai nusipirks. Šią savaitę ypatinga, Valentino diena ir vyro gimtadienis, todėl vargu, ar galėsiu labai daug laiko skirti blogo rašymui. Būtent todėl temų mažai, tačiau visos tokios fainos ir šventinės.




Tikriausiai pastebėjote, kad visos blogerės gavo Tangle Teezer naujas šukas, na ką aš galiu pasakyti, nelabai man, nelabai. Na o plačiau papasakosiu jau netrukus.



Aptarsime naują Lancome Teint Idole Ultra Wear kreminę pudrą


Įvertinsim Juvena veido priežiūros liniją


Ketvirtadienio rubrika Beauty Talk


Aptarsime geriausius raudonos spalvos lūpų dažus ir blizgius


Eisime kartu į Dr Hauschka kosmetikos naujienų pristatymą


Šnekėsime apie maskavimo priemones

Na ir šeštadienį gaminsime kartu...


Naujienos:

Atkeliavo Maybelline naujienos, galiu pasakyti, lūpų dažų paletės atrodo labai labai įdomiai


Baby Lips lūpų balzamų papildymas


Origins veido kaukės, be galo ir krašto apsidžiaugiau, nes jos tikrai vertos tiek mano, tiek jūsų dėmesio


Labai seniai norėjau išbandyti Matrix Oil Wonders plaukų šampūną ir balzamą, nes turimas Amazonijos aliejus tobuliausias


Na ir visiška naujiena man, natūralios sudėties Dr. Hauschka kosmetika. Kas mane pažįsta ir skaito mano blogą, puikiai žino, aš esu už rezultatą, tačiau išbandyti ir įvertinti be galo įdomu. o gal patiks?



Netikėtai gavau Douglas Valentino dienos kolekciją ir VIP nuolaidų kortelę. Būtinai pasinaudosiu nuolaida, nes labai reikia ir MAC naujos pudros ir blakstienų klijų, o dar reikia kelių spalvų Urban Decay šešėlių



Na ir pabaigai NYX paakių maskuoklis, kurį pirkau pati nes MAC jau eina į pabaigą, o kiekvieną dieną jo naudoti ir nesinori, bet tobulai gražių paakių norisi.


Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig