2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

SheIn Wish List



Jau visur drabužių parduotuvės atsinaujino, taip, liko kai kur dar išprdavimai, tačiau daugumoje jau pilna pavasario kolekcijų. Šį savaitgalį buvau ir Panoramoje ir Akropolyje, todėl galiu pasakyti, nors už lango vis dar žiema, širdis jau prašo ryškesnių drabužių. Būkime realistais, aš jau peržiūrėjau visas internetines parduotuves ir planuoju užsakymus pavasario sezonui. Kol atkeliaus, kol aš spėsiu padaryti nuotraukas, tai jau ir pavasaris ne už kalnų. Šiandien jūsų dėmesiui mano rekomendacijos iš SheIn internetinės parduotuvės.


Čia kokybė tikrai verta dėmesio, tačiau kainos nėra mažos. Užsakymai atkeliauja labai greitai, per kiek daugiau nei dvi savaites, jas atveža kurjeris tiesiai į namus. Ne, mokesčių dar mokėti neteko, bet tikimybė lieka. Nors visos tokio tipo parduotuvės siunčia užsakymus per Čekiją, Austriją ir pan.

Noriu pridurti, kad labai labai labai rekomenduoju žiūrėti į dydžių lenteles, nes būna drabužiai atitinka, būna per maži, būna labai jau pamažinti. Dar vienas dalykas, visada žiūrėkite kaip drabužiai atrodo realybėje. Beveik visi blogeriai naudoja originalius drabužių pavadinimus įrašo postams, todėl reikia tik įvesti į google paiešką. Na ir kitas dalykas, ką darau aš, tai Insagram. Būtent čia yra beveik visų siūlomų drabužių nuotraukas, na o jeigu nėra, kad rizikuoti ir neverta. Patikėkite, žinau ką šneku,  už sužsakynėju jau apie metus, suklydau kelis kartus, o tuo tarpu nerealių drabužių pilna spinta.

Noriu pradėti savo Wish List'ą nuo Instagram žvaigždės - nerealių slepiančių. Ilgai galvojau, na kur tokias nešioti, supratau vieną, nuotraukose jie atrodo tobulai. Šitas variantas jau pakeliui į mano paštą, nes tiesiog negaliu nustoti apie juos galvoti.

Colorful Feather Soft Sole Flat Slippers








Nuo rudens sezono užsilikusi aksominių batelių mada. Būkime realistais, jeigu Europoje su tokiais galima vaikščioti žiemą, pas mus Lietuvoje su tokiais galima išeiti tik pavasarį, ir tai, jeigu nebus lietaus. Bet tokie gražuoliai privalo būti jūsų drabužinėje. Sakote per brangiai, pas mus parduotuvėse kainos nuo 65 EUR

Vintage Inspired Patterned Ankle Booties MULTI





Ilgų rankovių maniją, kiekvienoje parduotuvėje tikrai rasite panašaus modelio marškinius, šitas modeliukas man patiko be galo ir krašto, atrodo tobulai

Blue Striped Bow Tie Split Back And Bell Sleeve Blouse




Na o koks pavasaris be suknelės? Balta, graži ir patogi.

White 3/4 Sleeve Dress With Embroidered Tape And Tassel Detail






Pro šitą suknelę aš praeiti negalėjau, nes jau mada nešioti 'naktinius marškinius' eina į pabaigą, o čia jau kitos variantas. Sutikite, atrodo tikrai žavingai ir stilingai. Tokia savotiška Glam Rock variacija.

Contrast Lace Cami Dress With Insert Tee Dress




Juokas, juokais, tačiau šitas paltas vienas iš populiariausių, atsiliepimų ir nuotraukų labai daug, Tikrai, paltas neįprastas, spalvos gražios, tačiau tik labai drąsiems.

Multicolor Lapel Color Block Coat







Pavasarį norisi pastelinių spalvų, tačiau riba tarp skoningai ir Barbie style labai trapi. Manau toks švarkelis idealus pasirinkimas norinčioms nešioti rožinį atspalvį ir atrodyti stilingai.

Pink Collarless Tweed Jacket With Fringe Detail





Toks mano wish list'as ir rekomendacijos, 

Būkite gražios, prisiminkite, niekas nedaro mus tokias laimingas, kai naujas drabužis arba dar viena papildoma aukšta kulnių pora.

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig